mynewspapers.net

Hur man gör Deli kaka Dessert brickor

Hur man gör Deli kaka Dessert brickor


Delikatessbutik dessert brickor kan du tjäna en mängd tårta smaker till dina gäster. Du behöver inte oroa dig om du vill servera choklad eller vanilj--du kan tjäna både, och Lägg i citron, jordgubb och pistage också. Att ha kakor före skivad i enskilda delar också tillåter gästerna att hjälpa sig själva, att göra portion efterrätt snabbt och enkelt. Om du samordna tallrik och bakning trosskydd med andra dekorationer, kan dessert facket också fungera som en attraktiv buffé central. Medan dessa brickor kan beställas från din lokala deli eller bageri, är det billigare att köpa kakor hela och montera brickorna själv.

Instruktioner

Välj kakornaPlanerar att ha fler skivor av kaka tillgängliga än du har gäster, som vissa gäster kanske vill prova mer än en smak. Om du skär kakan i små sektorer, sikta på två till tre stycken per person.Välj bar kakor eller plåt kakor för dessert facket, eftersom de lämpar sig bäst till en attraktiv presentation i stället för lager kakor. Bar kakor är vanligtvis multilayered, med en frukt eller grädde fyllning, och serveras i platta skivor med lagren visar, medan plåt kakor kommer att skäras i rutor, med glasyr på toppen.Omfatta minst tre typer av kakan att ge ett bra urval och visuell balans. Vissa delikatessbutiker kommer att sälja halva-bar kakor, som tillåter dig att erbjuda ett bredare urval om du har en liten grupp. En standard 9-av-13-tums ark tårta, kan exempelvis skäras i 45 skivor, så det skulle bara vara ett bra val om du tjänade en stor grupp.

Välj de Cake eyeliner

Hur man gör Deli kaka Dessert brickor


Köpa doilies att tillhandahålla en plan yta för tårtan. De har en lacy design som lägger till attractivenessen av facket. Om facket ska vara buret eller flyttas runt för att servera, men är de inte ett bra val, eftersom de erbjuder ingen sidan skydd från skivor av kakan glida in i varandra. Doilies är ett bra val om du använder ett lager tårta, eftersom de kommer att bekvämt hålla ett kilformade segment.Skär bakplåtspapper i cirklar eller fyrkanter till ett billigare alternativ till doilies.Välj bakning cup liners i olika storlekar som en cake liner. En 3,5-tums cupcake liner kan användas för att hålla en liten tårtbit blad, medan en 5,5-tum extra stor muffin liner skulle fungera bra för en bit av bar tårta.

Förbereda Deli kaka Dessert facketVälj ett fat eller tallrik stor nog att hålla antalet sektorer av kakan du tjänar.Placera trosskydd du har valt på facket att se till att allt passar. Om du använder doilies eller pergament, kommer du att lämna utrymme mellan varje skiva; Om du använder bakning cup liners, kan du placera skivor närmare varandra.Skiva kakorna med en vass kniv. Skiva en sort i taget, med en ren kniv för varje kaka.Överföra skivor till trosskydd med en spatel.Ordna om trosskydd att se till att allt är fördelas och visuellt tilltalande.