mynewspapers.net

Hur man gör cricut mats sticky igenCricut maskiner används för att klippa flera die nedskärningar med inköpt tema patroner. Storleken på de dö nedskärningarna kan justeras för att passa din önskad craft-projekt. En av de pågående kostnaderna för att äga en Cricut maskin är Cricut mattan. Detta är den klibbiga matta som håller din papper och matar in i maskinen. Efter flera användningsområden, mattan förlorar dess bli smaklöst turistigt och behöver bytas. Göra din Cricut mats klibbig igen med billiga produkter från din crafting leveranser.

Instruktioner

• Tvätta din matta i varmt tvålvatten ta bort pappersfibrer. Använd dina händer för att tvätta mattan. Använd inte en trasa, eftersom detta kommer att lämna lint fibrer på matta ytan. Låt mattan för att lufta lufttorka.

• Applicera maskeringstejp på kantlinjen runt den utskrivna rutmönstret på din matta. Fortsätta att tillämpa maskeringstejp på kanten av mattan. Detta kommer att hindra limmet från att fastna på kanterna som ska föda under rullarna på Cricut maskin.

• Sprida ut tidningen eller en färg presenning i ett väl ventilerat utrymme. Täcker en yta på minst tre gånger storleken på Cricut mattan för att fånga översprutning. Centrera mattan med rutnät sidan upp på täckt yta.

• Spraya Cricut mattan lätt med en repositionable sprejlim eller en stencil sprejlim. Gäller inte en tjock päls. Att sprayen torka. Mattan blir klibbig när limmet torkar. Ta bort maskeringstejp.