mynewspapers.net

Hur man gör coola saker med håret

Hur man gör coola saker med håret


En person kan representera och visa upp sin unika personliga stil på många sätt. Ett av dessa sätt är genom hennes hår. Hur väl du tar hand om ditt hår eller ändra din frisyr kan göra stor skillnad i hur folk ser du och intrycket att du ge. Du kan göra många coola saker med och att håret från hem hårbehandlingar till stil förändringar.

Instruktioner

• Göra en at-home behandling att göra håret blankt. Blanda saften från en halv citron med 2 msk äppelcidervinäger och 1 dl vatten. Applicera blandningen till hår som bara har varit schamponera som vanligt och sedan skölja ur direkt. Du bör märka att ditt hår är blankt när det torkar. Lämna inte blandningen i för länge eftersom syran i citronsaft kan påverka ditt hår färg.

• Blanda en liten avokado med en äggula att göra ditt eget balsam hemma. Tillämpa den på håret från rötterna till ändarna och låt det sitta i ca 15 minuter. När det är gjort, tvätta håret med schampo och balsam som vanligt. Hairstyle.com säger: "Detta är en bra fuktgivande mask för ditt hår."

• Ge dig själv höjdpunkter hemma med citronsaft. Om du vill ha höjdpunkter, men inte har pengar att få dem gjort på en salong, prova att använda citronsaft och solen. Sätta lite citronsaft på några remsor av håret och sedan gå ut i solen. Surhetsgraden i juice tillsammans med solen kommer att lätta håret en skugga eller två ljusare sedan din hårfärg. Om du har mörk brunt hår, förvänta dig ljusbruna rödbrunt höjdpunkter.

• Använd en färgat pulver drink mix att tillfälligt färga håret en cool färg. Blanda två förpackningar för pulver drink mix i valfri färg som du väljer med lite balsam att bilda en pasta. Applicera blandningen till ditt hår. Linda in huvudet i cling film och låt den stå minst en timme till så länge som övernattning. Schampo och villkor håret normalt. Ju längre du lämnar det, ju mörkare färg. Om du har ljust hår, räkna med en mer dramatisk förändring än någon med mörkt hår skulle ha. Färgen kommer att blekna med varje tvätt och kommer sannolikt att alla borta efter två eller tre schampon.

• Hitta bilder på coola frisyrer i tidningar. Använda gel och andra hårprodukter att försöka återskapa dessa ser ut hemma. Besök en frisörsalong för en mer permanent förändring.