mynewspapers.net

Hur man gör cirkel bilder i Photoshop

Hur man gör cirkel bilder i Photoshop


Även om det är hip vara kvadratiska, kan lägga till andra former som cirklar till dina foton verkligen ge dem dimension. De flesta vanliga kameror ta foton i rektangel-formade storlekar som 4 inches av 6 inches, men med hjälp av Photoshop, ett grafikprogram som är tillgängliga som en del av Adobe Creative Suite, kan du förvandla varje storlek och form foto in i en cirkel. Med bara ett par snabba klick har du cirkel bilder till att vinna en "runda" av applåder.

Instruktioner

• Öppna Photoshop, dra ner "Arkiv"-menyn och klicka på "Öppna". Bläddra till ett foto för att förvandlas till en cirkel och dubbelklicka på filnamnet, som öppnar bilden i Photoshop arbetsytan.

• Högerklicka på "Marquee rektangelverktyget," som ser ut som en låda av prickade linjer på paletten verktyg. Välj "Elliptical Marquee Tool," som ser ut som en cirkel av streckade linjer.

• Placera markören över bilden och rita en cirkel runt bara del av bilden som ska användas för cirkeln. Gör en cirkel av majoriteten av bilden, dra markören från det övre vänstra hörnet till det nedre högra hörnet. Observera att eftersom cirklar är runda, hörnen på bilden inte ingår.

• Blinkande prickad linje cirkel dispositionen och välj "Layer via kopia."

• Högerklicka på "bakgrundslagret" på "Layers" palett. Om du inte ser "Layers" palett, dra ner "Fönster"-menyn och klicka på "Visa lager." Välj "Ta bort lager" och klicka "Ja" på varningsfönstret. Din bild är nu i form av en cirkel.

• Dra ner i "Arkiv"-menyn och klicka på "Spara som". Skriv ett nytt namn för filen; inte spara den ovanpå ursprungliga icke-cirkel som detta kommer att skriva över den. Dra ner "Format"-menyn och välj "GIF," det enda formatet som gör att genomskinliga bakgrunder att låta dig hålla din cirkel form. Klicka på "Spara".