mynewspapers.net

Hur man gör Christmas Party Flyers

Hur man gör Christmas Party Flyers


Att skapa festlig flyers för att meddela din julfest kan vara en kostnadseffektiv, effektiv och rolig verksamhet. Flyers fungerar bäst när du inte tänker skicka inbjudningar men vill låta riktade folk veta om dina evenemang. Använda ett program som Microsoft Publisher med alla dess kreativa alternativ för flyers som kommer att dra gäster till din julfest.

Instruktioner

• Öppna Microsoft Publisher från en ikonen på datorns skrivbord eller från Start-menyn. Välj "Flyers" panelen "Publikationstyper" på vänster sida i den öppna sidan.

• Välj en flyer mall. Publisher 2007 innehåller ett urval av evenemang flyers. Hämta reklambladet som bäst passar dina behov och smak. Kom ihåg att du har förmågan att ändra varje element om du vill göra. Dubbelklicka på mallen som du väljer att öppna Publisher-designfunktioner.

• Anpassa mallen flyer med jul bilder, färger och text. Formatera flyern med "Alternativ" på vänster sida av skärmen. Lägga till bilder och/eller bilder från datorn. Välja jul bilder, kransar, snöig scener och ljusa ornament. Experimentera med placeringen. Se var bilderna ser bäst och möjliggöra nödvändiga text. När du väljer bilder och placering, spara ditt arbete.

• Ändra färg och teckensnitt system för att komplettera ett Christmas party tema. "Färgscheman" kan du välja ett spektrum av koordinerade färger som vinrött, tranbär och "mistel" subtila festlig semester skickas.

• Lägga till text som skallar med holiday entusiasm och förväntan. Utöver de grundläggande uppgifter som var och när, du kanske skriver något i stil med "'Tis säsongen för vänner och kollegor att samla" runt trädet och under misteln. Samla ihop för koppar julglädje och festlig snacks. Gud välsigne oss alla! "

• Skriv ut din färdiga produkten. Om du har en färgskrivare, skriva ut din jul party flyers själv eller anlita en kontor leverans butik utskrift. Spara filen och kopiera till en CD. Använd ett papper färg som bäst kompletterar flyer färgerna.