mynewspapers.net

Hur man gör Bullet papperet Air plan

Hur man gör Bullet papperet Air plan


Papper flygplan är en gemensam hantverk i hemmet och skolan. Papper flygplan är lätta att göra och kan göras i många former och storlekar. Flygplan är utformade för att skapa lift och dra vara aerodynamiska. Bullet Paper planes är strömlinjeformad, dart-ser flygplan. De är inte mycket stabil medan i flyg men flyger snabbt. Skapa en kula plan kräver kompakt veck och fast veck att bo tillsammans och flyga korrekt.

Instruktioner

• Skriva ut bladet vik diagram från webbplatsen kul papper flygplan (se referens). Vända det tryckt papperet till en liggande position med rader som på andra sidan av papperet. Vik de övre två hörnen till centrum av papper att skapa två trianglar som möts i mitten.

• Vik båda sidorna mot mitten igen, en i taget längs linje 2. Detta skapar en spetsig näsa för tipset av planet veck möts i mitten. Vik vänster sida längs linje 3 över, att göra ett skarpa veck och sedan upprepa med höger sida. Planet kommer att bli smalare som veck är gjorda.

• Vik spetsen av näsan ner mot din kropp. Vik höger hälften av planet över linje 4, vänster hälften gör vingen kanter radas upp. Skapa fasta veck varje vik som du gör.

• Vik ner "5" raderna att skapa vingarna. Vik "6" raderna för att skapa winglets. Tilt vingarna upp något och flyga planet.