mynewspapers.net

Hur man gör Build-a-Bear födelsedag inbjudningarEn Build-a-Bear födelsedagsfest är något som många barn drömmer om. Barn älskar den butiken där de kan stoppa, klä och namnge sina egna björnar eller djur. Göra en kreativ inbjudan till passar temat Björn parts och få partiet gäster glada grejer egna leksaker, sjunga sånger och spela björnen-inspirerade spel. Att göra inbjudningar hemma sparar pengar och gör att du och ditt barn att designa inbjudningar exakt som du vill ha dem.

Instruktioner

• Rita en nallebjörn form på ett gult kort. Du kan spåra en cookie cutter för att få en perfekt Björn, eller rita på fri hand och använda den som en mall för alla inbjudningar om du kan.

• Klipp ut björnen former. Skriv parti detaljer på björnens front med en spetsig penna eller markör. Använda formuleringar som "Du är inbjuden till en beary special fest."

• Dekorera björnen med klistermärken, fancy frimärken eller kritor, markörer. Limma på band eller spets för en "flicka" bear inbjudan. Skär kläder ur konstruktion papper och satte en hatt eller byxor på en "boy" Björn. Låt ditt barn bli kreativ och gör en speciell inbjudan för varje part gäst.

• Fyll små blixtlåsförsedda smörgås baggies med gummy bear godis. Häfta godis påsar till ryggen på inbjudningar.

• Hand leverera särskilda björnen inbjudningar