mynewspapers.net

Hur man gör brasiliansk karneval masker

Hur man gör brasiliansk karneval masker


Karneval, känd i portugisiska som "Carnaval," är en fest hölls 40 dagar innan påsk i Brasilien. Det vaktmästare i den katolska fastan, där anhängare avstå från fysisk njutning. Denna festival har parader, samba dansare, gott om öl och färgglada masker. Om du inte kan göra det till en av brasilianska kuststäderna att delta i detta firande, kan du göra din egen Carnaval masker för en privat fest.

Instruktioner

• Mät avståndet mellan öronen över bron på näsan, och avståndet från toppen av din panna till din mun. Överföra dessa mätningar till en affisch styrelse och klipp ut en rektangel.

• Mät avståndet från toppen av din panna till dina ögon, och avståndet mellan dina ögon. Använd dessa mätningar för att placera ovaler för ögonen på affisch ombord.

• Rita en plats i masken för din näsa. Rita på utsidan av masken längs kanterna av rektangeln i en lättflytande böjda design. Den yttre designen bör allmänt följa formen på rektangeln, men behöver inte röra kanten av rektangeln. Designen kan till exempel vara en serie av halvcirklar gick tillsammans för att göra ungefär en rektangulär kontur. Du kan göra masken yttre profil som enkla eller komplexa som du vill.

• Skär runt den yttre utformningen av masken, och klipp ut ögat hålen.

• Skär en bit av elastiska ungefär åtta inches lång och häfta det på sidorna av masken.

• Limma dekorationer som fjädrar och paljetter på framsidan av masken. Du kan använda färger som kommer att komplettera resten av din kostym. Du kan också använda markörer eller färger för att dekorera din mask. Låt masken torka och njuta av din egen Carnaval fest.