mynewspapers.net

Hur man gör Boutique kläder

Hur man gör Boutique kläder


En butik är en butik som säljer unika kläder, oftast till en högre kostnad. Boutique kläderna är snygga plagg som är ofta unika av sitt slag eller för en viss målgrupp. Till exempel kan en rad boutique kläder göras för dem som föredrar en vintage look, medan en annan linje av boutique kläder kan vara inriktad mot barn eller husdjur. Oavsett vilken typ av kläder har boutique kläder ursprungliga egenskaper som gör dem modet. Därför kan du göra din egen boutique kläder genom att omvandla vad du redan har hemma och lägga din egen personlig prägel till ditt plagg.

Instruktioner

• Samla rester av material, band, trim, patchar, spets eller andra objekt som du kan använda för att försköna dina kläder.

• Välj ett plagg som du vill försköna eller ändra, till exempel ett par jeans.

• Dra plagget på en bit papper och spela med olika förändringar av plagget som du kan göra med de artiklar som du har på hand. Till exempel kan du lägga till spets fållar på dina jeans eller sy trim till kanterna på en jacka.

• Klipp ut alla delar av ditt plagg som behöver som ska trimmas med sax, såsom ärmar, pant ben eller en krage.

• Hem klippta delar av plagget med en nål och tråd eller din symaskin att förhindra nötning. Om du vill hem, slå över kanten på materialet två gånger och göra åtminstone en ¼-tums fåll längs alla kanter som du har klippt.

• Lägga till utsmyckningar i plagget. Börja med att fästa det nya elementet att plagget med rak stift. Stå tillbaka och titta på plagget till vara säker utsmyckning har den effekt som du önskar. Ändra det som behövs innan du syr.

• Sy utsmyckning till plagget. Ska du sy från baksidan av plagget med en dubbel söm att se till att utsmyckning kommer att förbli på kläder under slitage och tvätt. Knut ändarna av din tråd när klar och skära av eventuella överskott utsmyckning eller tråd med sax.