mynewspapers.net

Hur man gör & bort stora bokstäver i Word Pad

Hur man gör & bort stora bokstäver i Word Pad


Programmet Microsoft Word Pad är ett gratis program som kommer med alla Windows-datorer. Microsoft Word Pad anses grundläggande ordbehandlingsprogram som gör att du kan skriva information i ett dokument. Om du vet hur man gör och ta bort stora bokstäver i Word Pad, är du på god väg till att kunna kommunicera via programmet Word Pad. Stora bokstäver används av olika skäl och att veta hur man gör och ta bort stora bokstäver i Word Pad gör det mindre svårt att bilda stycken och meningar i Word Pad.

Instruktioner

• Öppna Word Pad. Klicka på "Start" på skrivbordet och sedan klicka igen på "Tillbehör" och klicka på länken "Word Pad" att öppna upp ett nytt ordbehandlingsdokument.

• Skriv ett ord i Word Pad dokumentet. Om ordet måste stor bokstav framför den, använda fingret för att hålla ned "Shift"-tangenten när du skriver den första bokstaven i ordet.

• Tryck på knappen "Caps Lock" på tangentbordet om hela ord eller mening måste skrivas med versaler. Detta gör att du kan fortsätta att skriva utan att behöva hålla ned "Shift"-tangenten.

• Ta bort versalen med knappen "Backspace" på tangentbordet. Skriv sedan den bokstaven eller som du behöver till den plats där versalen var.