mynewspapers.net

Hur man gör billig mark för växthusgaser växter

Hur man gör billig mark för växthusgaser växter


Ett växthus är en byggnad med glastak och glasväggar. Plast används också---det måste vara ett genomskinligt material. Solstrålningen värmer upp byggnaden som solen skiner genom väggar att värma växterna och jorden. Växthus är idealiska för växter, blommor och även matsvamp som inte trivs i kallt väder. Växter kan odlas i växthus och transplanterade utanför när vädret värms upp. Växthusgaser smutsar är rikt på spårämnen, med balanserad pH och EG nivåer. Billiga jordar kan göras rätt hemma för att tillgodose dina växter växande behov.

Instruktioner

• Blanda upp 3 delar av organiskt material. Välj från torv, humus eller sågspån. Lägg i 1 del sand, vermikulit eller perlit. Denna billiga jord blandning är bäst för de flesta växttyper.

• Blanda ihop i en skottkärra en blandning av 4 delar organiskt material och 1 del sand, vermikulit eller perlit. För maximal nytta, se till 1 del av organiskt material är leaf mögel. Denna jord är idealisk för syra-älskande växter.

• Använd denna blandning av jord för kaktusar, suckulenter och andra växthusgaser växter som behöver bra-dränerande jord. Blanda 3 delar av organiskt material med 2 delar sand---med fint grus för 1 del av sanden.

• Plats 2 delar av organiskt material och 1 del sand, vermikulit eller perlit i små terrakotta krukor för odling av nyligen rotade sticklingar av växthusgaser växter.

• Plantera tropiska kaktusar, vissa orkidéer och de flesta bromeliader i en blandning av 3 delar bark chips, 1 del organiskt material och 1 del sand, perlit eller vermiculit.