mynewspapers.net

Hur man gör bilder till stjärna former Online

Hur man gör bilder till stjärna former Online


Om du vill förvandla bilder till stjärna former, är ett alternativ att beskära en bild till en stjärnform. En annan är att montera en foto mosaik--en enda bild som består av lite foton - med en stjärnformad kontur. Du kan hitta online foto redigerare som låter dig göra antingen gratis. Bildredaktörer med alternativ inkluderar LunaPic (lunapic.com). Foto mosaik beslutsfattare med stjärna konturer inkluderar ScrapWalls (scrapwalls.com).

Instruktioner

Stjärnan som formas bildenStarta webbläsaren och gå till en gratis online foto redaktör som LunaPic (lunapic.com).Ladda upp den bild du vill redigera från datorns hårddisk med Bläddrande... knappen. Denna knapp kommer att låta dig utforska datorns hårddisk. När du hittar den bild du vill använda, vänster klicka på den och välj Öppna eller dubbelklicka på bilden. Klicka på "Ladda upp nu" för att få bilden för redigering. Alternativt använda alternativet online bild på startsidan för den bildredigerare för att arbeta på en bild som redan är online. Ange Webbadressen till bilden i adressfältet och klicka sedan på "Go".Välj alternativet utklipp. Om du använder LunaPic, till exempel hittar du detta i menyn Draw.Välja alternativet Star från de tillgängliga formerna. I LunaPic, kan du välja Star från droppa-ned former-menyn som visas automatiskt på skärmen utklipp.Spara din stjärnformade bild med ett meningsfullt namn så du kan använda den senare. (Se referenser 2)

Stjärnformad foto mosaikStarta webbläsaren och gå till en foto mosaik/collage maker som ScrapWalls (scrapwalls.com).Välj en bildstorlek baserat på antalet avbildningar som du planerar att använda i din mosaik.Välj en stjärnform från Dispositionsalternativ.Ladda upp bilderna du vill omvandla till en mosaik. ScrapWalls kan du använda bilder från ditt Facebook-konto.Klicka på knappen Skapa mosaik. I ScrapWalls, till exempel du tryck på "Fortsätt"-knappen när du har laddat upp alla dina bilder.