mynewspapers.net

Hur man gör begravning hattar

Hur man gör begravning hattar


Med begravningar är en grundläggande kulturella uttryck för ritual, är sorg mode en delikat utmaning. Begravning hattar, långa bärs i västerländsk kultur, bör förmedla lämpliga nykterhet som gör att uppmärksamheten riktas till avliden och inte sörjande. Inom denna nisch är dock ett brett utbud av hat stilar, från vintage till modern, som antingen kommer att hjälpa i dölja den sörjande tår-strimmiga ansikten eller visa respekt till Bortgånget. Enkla, klassiska stilar kommer att förstärka den tidlösa ritualen av begravningen och hjälper bäraren att undvika att göra mode centrum på en begravning.

Instruktioner

Hur man gör begravning hattar

• Välja vilka stilar av hat du vill till att börja med om en 1950-talsstil bas eller en modern, bredbrättad hatt kopplas ihop med solglasögon. Överväga att erbjuda flera olika stilar som kommer att tilltala olika åldrar. Olika stilar bör också planeras enligt de människor som kommer att bära dem: planera hattar på lämpligt sätt för den närmaste familjen, som änkor eller hattar för sörjande som kommer att delta i begravningen men är inte en del av familjen.

• Hantverk eller Köp en vanlig, avskalade svart hatt i ett grundläggande material som filt. För att skapa din egen hatt, Använd en grundläggande blockerande tekniken för att bilda kronan av hatten på en form genom fuktning eller ångande filten och låta det torka i formen. Var noga med att använda tovning lack efter formen har torkat. Köpa en vintage eller nya svart hatt online eller i en butik.

• Fäst svart veiling önskad mätarens hatten, med några stygn eller välplacerade stift. Många moderna hattar har en större mätare nät, med fina slöja reserverade för brud överstycken. Beroende på vilken stil på hatten, skär längd slöja att borsta axlarna, eller bilda en fågelbur stil för att täcka ansiktet. Trimma kanten av slöjan med svart band. Överväga att göra slöjan en flyttbar funktion, så att hatten själv är mångsidig. För moderna västerländska begravningar används fullängds eller viktorianska sorg slöjor inte längre.

• Använd en slöja på en begravning hatt endast om det finns inga andra ornament. Ornament hatt med en enkel enda platt båge i avsaknad av veiling, om så önskas. Undvika braskande utsmyckning som paljetter eller casual hatt material som halm. Anser att undvika begravning fascinators också, eftersom fascinators verka casual eller ens nonchalant i en dyster miljö.

• Överväga dina klienter. Om du har en stor bas av steampunk entusiasten, exempelvis craft utarbeta eller utsmyckad retro begravning hattar eller fascinators. Överväga olika klient smak, också: begravning hattar i olika stilar kommer att smickra en mängd ansikte former och åldrar.