mynewspapers.net

Hur man gör barnens sagobok tecken kostymerKlassiska barns berättelser har länge inspirerat ytterligare handlingar av kreativitet. Ungdomslitteratur har varit oändlig inspirationskälla, inklusive film beslutsfattare, författare och illustratörer. Rita på din egen fantasi för att göra en perfekt barns sagobok kostym. Glädja barn på Halloween eller bara eftersom det regnar utanför med en outfit direkt ur deras favorit fairy story.

Instruktioner

• Hitta en detaljerad bild. Designa en kostym, bör du ha en ordentlig titt på ett tecken. Gå till biblioteket och se om du kan hitta flera versioner av den valda historien. Många bibliotek har olika böcker av olika författare på samma historia. Boken bör innehålla detaljerade färg illustrationer som visar exakt vad karaktärerna bär. Videor är också användbara. Du kan pop en i och frysa ram för att få en närbild titt på regissörens vision för tecknet. Be ditt barn att delta. Låt dem välja vilka representationer de gillar bäst.

• Mät barnet som kommer att bära kostym med ett flexibelt måttband. Mät storleken av barnets midja samt avståndet mellan barnets axel och arm. Om du kommer att göra ett pannsmycke, också mäta storleken på barnets huvud på den bredaste delen av pannan. Ta del av barnets byxor storlek och skostorlek liksom.

• Plocka en slutlig design. Arbeta med ditt barn att ta reda på vad som är viktigast i skapandet av kostym. Ditt barn kan älska det faktum att Guldlock hade långa blonda hår eller Tinkerbell kan göra magi. Fokusera på detaljer i kostym att barnet gillar bäst. Om ditt barn är en rödhårig, ge Guldlock tjockt hår tillverkad av gult garn. Utforma en trollstav genom att Linda aluminiumfolie över en kartong papper handdukshållare för Tinkerbell så att ditt barn kan använda sin fantasi och utföra magi som hon bär det.

• Använd konkreta detaljer att konkretisera din vision. Till exempel, om du skapar en kostym av Dorothy från Trollkarlen från Oz, limma röda paljetter till ett par skor att föreslå de ruby tofflorna. Använd en picknickkorg och placera en uppstoppad hund i korgen att påminna människor Dorothys hund, Toto. Fläta ditt barns hår.

• Samla ditt material den dagen du vill göra kostym. Har allt material på ett ställe innan du börjar så du inte söka när du går längs. Barn kan det svårt att sitta ner för beslag. Göra så mycket av dräkten snabbt och i förväg som du kan, som kan hjälpa barnet hålla kostym ren.