mynewspapers.net

Hur man gör band kronblad

Hur man gör band kronblad


Bandet kommer i en mängd olika färger, texturer och utskrifter, och är en snabb och enkel utsmyckning för nästan alla craft-projekt eller outfit. Med några grundläggande hantverk leveranser och din egen kreativitet, kan du göra blomblad ur band. Detta snabba och enkla projekt tar bara några minuter per kronblad. Du kan sträng din kronbladen tillsammans och gör blommor för brotschar eller hårtillbehör, eller du kan lämna dem separat för användning som dekorativa element läggs till andra poster.

Instruktioner

• Skär så många 2 ½-tums längder band du vill för din kronblad. Tillämpa en fray-förebygga spray till de råa kanterna av ditt band att hindra dem från att reda ut

• Vik varje avsnitt i menyfliksområdet i hälften så att korta kanterna vidrör. Markera halvvägs på fel sida av ett band med en penna eller tyg markör.

• Håll i menyfliksområdet med fel sida vänd mot dig. Sätt in nålen i mitten nederkanten på högersidan i menyfliksområdet. Köra tråd upp till mellersta överkant och tryck nålen den högra kanten av menyfliksområdet. Dra tråden tills de två sidorna av mellersta kanten Markera meet, och tre till fyra knutar. Detta skapar den spetsiga yttre kanten av din blomma kronblad. Klipp av överflödigt tråden.

• Vik i menyfliksområdet med avsnittet bundet i centrum så att de korta råa kanterna möts. Ena sidan av bladet blir de rakt rå kanten, och den andra sidan med en spetsiga kant. Sy på insidan av den spetsiga kanten till baksidan av bandet att säkra dem så att punkterna kvar på plats. Tre till fyra knutar och skär bort den överflödiga tråden. Framsidan av menyfliksområdet kronblad kommer att blåsa upp lite på denna punkt.

• Köra din nål och tråd upp genom båda lager av rå kortsidan och sedan tillbaka. Upprepa detta ett par gånger och dra hårt att samla denna kant. Knyt en Knut och skär bort överflödig tråden

• Upprepa för att göra mer kronblad. Sträng kronblad tillsammans, köra en nål och tråd genom att ansluta dem kort samlade kanter.