mynewspapers.net

Hur man gör band blomma Barrettes

Hur man gör band blomma Barrettes


Skapa ett hårspänne med band blommor att ge till någon av dina väninnor på olika tillfällen. Skapa band blomma barrettes för din brudtärnor att sätta i håret på ditt bröllop, eller ge en uppsättning till din brorsdotter eller en vän vid jul. Du kan göra menyfliksområdet blomma barrettes som enkelt eller komplicerat som du vill; se bara till att alla dina blommor passar på vilken typ av hårspänne som du använder.

Instruktioner

• Dra kabeln försiktigt ur i menyfliksområdet på ena sidan av en 1-1/2 tum breda tråd band. Detta bör leda till bandet att rufsa. Fortsätt att dra tills alla i menyfliksområdet är ruggig.

• Skär den överskjutande tråden bort med ett par avbitare. Lämna ca 2 till 4 inches av tråd i slutet.

• Vik i menyfliksområdet över honom, att skapa dragspel typ veck, på sidan drog tråd. Sy genom veck, när du har skapat 6 till 8 veck. Linda band runt centrum veck, skapa en spiral. Sy fram och tillbaka genom botten på menyfliksområdet när du arbetar för att säkra band tillsammans. En blomma bör börja ta form. Fortsätta göra så tills du når slutet av band.

• Vik och tuck det slitna slutet av band tillbaka till blomman, så du inte kan se det. Sy genom i menyfliksområdet på ruggig tråd sida att säkra slutet på plats.

• Skär ett litet cirklar, cirka 1 till 2 inches i diameter, filt eller fleece. Sy det direkt till blomman att säkra det.

• Sy en annan bred bit band eller en remsa av filt på endera sidan av cirkla, skapar en spänd loop. Skjut din hår hårspänne genom öglan för att hålla blomman på plats.

• Applicera en tunn sträng lim eller varmt lim på vardera sida om hårspänne att säkra blomman på plats, om du inte planerar att ta bort blomman från hårspänne i framtiden.