mynewspapers.net

Hur man gör banan Pudding steg för steg

Hur man gör banan Pudding steg för steg


Pudding är en snabb och enkel dessert och med tillgång till omedelbar pudding, en behandling kan du njuta i minuter. För omedelbar pudding blev populära, gjordes pudding desserter på hällen eller i ugnen. Banan pudding är en typ av bakad pudding med lager av olika ingredienser, inklusive hemgjord pudding. Hemgjord banan pudding kan göras dagen innan så det är redo att tjäna nästa dag.

Instruktioner

• Kombinera socker, mjöl och salt tillsammans i en skål och rör ner de torra ingredienserna väl med en sked.

• Slå fyra äggulor i en stor kastrull. Lägga till en fjärdedel av mjölk och en fjärdedel av de torra ingredienserna till slagen äggulorna och rör om. Värm i kastrull på medelvärme, alternativt lägga mer mjölk och mer torra ingredienserna, en fjärdedel av hela beloppet i taget, under omrörning.

• Lägg den första tesked vaniljextrakt och rör i pudding smeten. Pudding blandningen till en koka, rör om hela tiden och tillsätt smöret. Fortsätt att koka och rör pudding blandningen tills den tjocknar till pudding konsistens, sedan bort kastrullen från värmen.

• Täck botten av en ugnsfast form med ett enda lager av vanilj wafer cookies. Skär bananerna i 1/2-tums cirklar och placera ett enda lager av banan skivor ovanpå wafers. Häll halva hemlagad pudding på toppen av wafers och banan skivor, sedan upprepa wafer, banan skivor och pudding lager en gång.

• Släpp äggvitorna i en annan bunke. Vispa med en elvisp tills äggvitorna bildar mjuka toppar när du lyfter drevkarlarna. Lägga till alla grädde av tandsten och socker, en matsked i taget, medan slog maräng blandningen på hög hastighet tills den bildar hård, glänsande toppar när drevkarlarna lyfts.

• Strö resterande 1/2 tsk vanilj extrahera över marängen och vänd ner marängen med en spatel. Använda spateln för att sprida maräng i ett tjockt lager ovanpå pudding lager. Sprida marängen på sidorna av pannan och försegla maräng toppning över puddingen.

• Värm ugn till 191 grader Celsius, placera sedan puddingen i ugnen i ca 10-15 minuter tills marängen browns. Ta bort pudding med ugn handskar och låt det svalna till rumstemperatur på en kylande rack innan de placeras i kylskåpet. Chill desserten i minst tre timmar innan du serverar den.