mynewspapers.net

Hur man gör ballongen valv gratisBallongen valv är populära för någon part, från formella bröllopsfester till casual födelsedagskalas. De kan användas utomhus för en stor båge eller insidan för att rama in en dörröppning. Om du ska ta sträckan gör det själv och göra en ballong arch för din egen part, kan du göra det utan att spendera några extra pengar. Istället hyra en helium tank från en part butik, kan du fylla upp ballonger själv och upphäva dem med material som du kanske redan har.

Instruktioner

• Mät det område där du vill placera ballongen bågen (som i en dörröppning), eller gå genom hur lång är den högsta personen som kommer att gå under bågen (som på ett bröllop). En perfekt höjd för en båge skulle 8 fot lång eller längre om alla kommer att gå under den.

• Markera med krita till Observera höjd och mäta hur bred du vill ha bas och mark som på marken också. Mäta ena änden av en bas i en båge upp till höjden och sedan tillbaka ner till den andra änden av basen--detta är den totala längden av bågen.

• Fyll upp ballonger. Om du vill att stor blåsa ballonger (ungefär en fot bred), en ballong för varje fot av den totala längden av bågen. Du kan också blåsa upp tre 4-tums bred ballonger per fot till har en klustrad båge.

• Skära en tunn bomull sträng på två gånger den totala längden av ballong bågen med sax. Knyt ändarna av ballonger att strängen och trimma bort alla överflödiga strängen när du har bundna alla ballonger på. Se till att strängen kommer att döljas av ballonger när du hänga den.

• Häng ballongen bågen av hooking strängen på naglarna eller trädgrenar. Du kan också använda maskeringstejp på band strängen till bildrutan i en dörröppning.