mynewspapers.net

Hur man gör bågar med Raffia

Hur man gör bågar med Raffia


Rafia bågar är en bra brytning till presenter, hantverk och scrapbooks. De är lätta att göra och kostar inte mycket. Gör din egen rafia stråkar genom att följa dessa instruktioner.

Instruktioner

• Ordna raffia så att det är alla samma storlek på längden. Skär och kasta bort eventuellt överskott. En liten rosett används runt 12 inches av rafia, medan en stor rosett behöver cirka 24 inches.

• Om kopplingsförbehåll raffia på en yta, som en gåva, använd gåvan för att förankra fören. Om du fören förse något senare, helt enkelt använda en ren och torr yta för att arbeta på.

• Knyt en enkel Knut först och sedan göra två slingor med raffia. Med slingor i vardera handen, passera dem och slips för att skapa en båge.

• Dra åt så att det är säkert. Du kan ändra storleken på din raffia båge genom att dra på slingorna i fören och skärpning. Ju lösare loopar, blir ju större fören. Trimma ändarna för att vara ännu.

• Använd raffia i valfritt antal projekt. Det kan vara en bra brytning att knyta på presenter i stället för menyfliksområdet. Du kan använda den som en utsmyckning på en klippbok sida för att ge det en mer naturlig känsla. Du kan använda det i heminredning för att hänga projekt som fotoramar och namnet plattor.