mynewspapers.net

Hur man gör Baby stötfångare kuddar

Hur man gör Baby stötfångare kuddar


Stötfångare kuddar för spjälsängar, barnresesängar och vaggor är dyra inköp som kan undvikas genom att sy din egen. Att göra baby stötfångare kuddar kan du friheten att välja din favorit print eller fast bomullstyg för enkel tvättning och torkning. Spjälsäng stötfångare pad instruktioner kan justeras för vaggor och barnresesängar genom att mäta dina möbler och justera bredd och längd av tyg rektanglar enligt mätningen av de säng fyra sidor. Göra baby stötfångare pads med måttlig symaskin färdigheter i ungefär en timme.

Instruktioner

• Placera en tyg rektangel med fel sida av tyget uppåt. Lägg vadd rektangeln ovanpå tyget. PIN-kod. Sy vadd i rektangeln med en ½-tums sömsmån och rak söm längs fyra rektangel sidorna. Ta bort stiften.

• Vänd rektangel/vadd så höger sida av tyget är vänd uppåt. Sätt den andra tyg rektangeln ovanpå med tyget röra höger sidor. PIN i högerkanten, överkant och vänsterkant. Sy med en 1-tums sömsmån och rak söm längs fasta högra, övre och vänstra kant. Ta bort stiften.

• Dra tyget över vadd så stötfångare pad är höger sida ut. Poke insidan hörn med ditt finger för att göra ett skarpa hörn.

• Vik stötfångare pad nederkanten inuti 1 tum råa kanter. PIN-kod. Sy med en ¼-tums sömsmån och rak söm för att stänga stötfångare kuddar. Ta bort stiften.

• Trä en nål och knyt en knut i slutet av tråden. Vik ett sidenband på mitten. Sy veck på bandet att det övre högra hörnet av stötfångare pad. Upprepa för längst ned till höger.

• Åtgärd 7 inches till vänster om det första bandet på övre kanten av stötfångare kuddar. Sy en annan sidenband på luckan. Upprepa varje 7 inches. Upprepa för den nedre kanten av stötfångare kuddar.

• Placera stötfångare kuddar i spjälsängen och knyt sidenband runt stegpinnarna av spjälsängen tätt.