mynewspapers.net

Hur man gör Baby dusch affischer

Hur man gör Baby dusch affischer


Anpassa en baby shower för mamma-till-vara och hennes barn genom att göra din egen baby dusch dekorationer, såsom affischer. Handgjorda affischer kan lägga till stämningen i duschen och omedelbart förvandla något utrymme till något speciellt för den lite som du är där för att fira. Skapa en serie affischer som kompletterar baby shower tema eller temat för barnets plantskola. Alternativt kan kan en enda affisch bli en suvenir föräldrarna kan Rama in och hänga i barnets rum.

Instruktioner

• Ange ett tema, mönster eller design för Affischen. Detta kan innefatta stora bokstäver skär ut att se ut som en banner, varje affisch utformad som en jätte bebis block eller en serie av djur för att komplettera en djungel-tema dusch.

• Använd schabloner för att skissa på bilden eller bokstäver på affischen styrelsen, om inte du känner dig mer säker ritning design freehand. Se affischen personliga för barnet, som en nallebjörn som innehar ett hjärta med barnets namn. Lämna utrymme runt bilden för gäster att underteckna affischen om du vill att det ska fungera som en suvenir.

• Klipp ut överskott affisch styrelse runt bilder eller ord om du vill att affischen att ta på en viss form.

• Färg affischen med markörer eller paint. Ge tillräckligt med tid för Affischen till helt torra innan duschen för att undvika någon rök.

• Dekorera affischen med glitter, klistermärken, konfetti eller andra utsmyckningar. Till exempel skapa ett släktträd med bilder familjemedlemmarnas hängde bort grenar. Inkludera en ultraljud bild om du har tillgång.

• Utforma affischen eller använda tejp för att säkra den på väggen.