mynewspapers.net

Hur man gör Avsändaretiketter med Clipart

Hur man gör Avsändaretiketter med Clipart


Skriva ut avsändaradressetiketter hem datorn och skrivaren skapa en egen designad etikett till en låg kostnad. Du har möjlighet att skriva ut ett etikettark i taget och göra ändringar som behövs utan extra kostnad för att betala en skrivare för liten etikett order. Placera en bild på etiketten från clipart lager finns i de flesta ord bearbetningsprogram att lägga till en kreativ touch. Detta gör det lätt att göra ändringar i bilden och texten att återspegla helgdagar eller speciella tillfällen.

Instruktioner

• Skapa en returadress mall med ditt ordbehandlingsprogram. Många ord bearbetningsprogram har inbyggda mallar för att skapa etiketter. En enda adressetikett är 1/2-tums tall av 1-3/4 tum lång med fyra etiketter över ett ark.

• Ställa upp ett ark med returadress etiketter start i första rutan etikett i övre vänstra hörnet av mallen. Lägg till önskad adress textrader med hjälp av teckensnittsalternativen typ och storlek för att göra informationen får plats på en liten etikett.

• Lägga till en bild i den vänstra sidan av etiketten genom att placera markören bredvid den första raden i text på vänster sida. Klicka på verktygsfältet "Redigera" och välj alternativet "Lägg till bild" en clipart-bild för etiketten.

• Ändra storlek på bildens storlek genom att klicka på bilden för att visa ett litet torg i varje hörn. Klicka och håll på torget nedre högra hand. Dra den mot det övre vänstra hörnet till storlek bilden proportionellt mindre.

• Kontrollera informationen på adress etikettlayouten att se till att allt är korrekt. Markera text och bild i den första etiketten returadress genom triple-Klicka på etiketten eller att dra musen över texten och bild samtidigt som du trycker på vänster musknapp ned att markera etikett innehållet.

• Kopiera returadress etiketten till var och en av etiketterna på den första raden. Klicka på den andra etiketten så att markören visas och välj alternativet "Klistra in" i verktygsfältet "Redigera". Upprepa detta tills etiketten visas över topp fyra etiketterna på mallen.

• Markera den första raden av etiketter genom att dra musen över etiketterna medan du håller ned den vänstra musknappen tills de belyser. Välj "Kopiera" verktygsfältet "Redigera" för att kopiera texten.

• Markera etiketter som har ingen text i dem med samma process av att lyfta fram området. Välj "Klistra in celler" verktygsfältet "Redigera" för att kopiera informationen till alla mallen rader.

• Kontrollera returadress etikettarket är korrekt genom att skriva ut ett testark på vitt papper. Justera etiketterna, om det behövs. Skriva ut etiketterna på returadress etikettpapper finns på kontor leverans butiker.