mynewspapers.net

Hur man gör återvunnet glas räknare

Hur man gör återvunnet glas räknare


En resa till ditt hem förbättring Center visar dig ett antal markeringar i återvunnet glas bänkskivor. Dessa räknare skapas från glas som har brutits och smält. Smält glas är hälls i formar och härdas i en fast yta bänk. Du kan få en liknande utseende med konkreta och återvunnet glas kakel för att skapa en räknare för återvunnet glas som är både hållbart och vänlig mot jorden.

Instruktioner

• Mät ditt skåp och skapa en detaljerad skiss av storleken och formen på din räknare. Räknare sticker vanligtvis en tum över kanten på skåpet.

• Skär ett fibercement ombord så att de matchar måtten på dina counter. Skapa en form mögel för räknaren hjälp av remsor av trim mögel. Räknare är ungefär två inches tjock. Koppla formuläret till cement styrelsen med naglar. Låg form på en plan, jämn yta.

• Blanda cement enligt paketet riktningar. Häll cement i formen så att den fyller formen omkring tjugo procent av hela vägen. Sprida cement med en murslev till nivå.

• Sätt på gummihandskar. Tryck återvunnet glas kakel i cement. Tryck på plattorna så att de sjunka i cement och är täckta med cement på alla sidor, med toppen fortfarande fullt synliga. Detta bör skapa en smidig counter yta.

• Flytta snabbt att placera alla brickor innan cementen börjar härda. Fortsätta att placera brickor i cement tills du har skapat en design som du gillar. Låta betongen torka helt. Ta bort trä bildar.