mynewspapers.net

Hur man gör alla hjärtans dag kärlek cupons för honom

Hur man gör alla hjärtans dag kärlek cupons för honom


Denna alla hjärtans dag, ge din älskling en handgjord Kupong bok fylld med aktiviteter som spänner över jaga av dagen. Komma med kuponger som återspeglar din kärlek och visa hur mycket han betyder för dig. Ta med aktiviteter som sträcker sig från utlåning en hjälpande hand till de som skapar minnen ni två kan vårda under lång tid. Även om kupong bok mallar finns kommersiellt tillgängliga, kan vilket gör boken själv du anpassa den till mottagarens smak.

Instruktioner

• Skriv en lista över tjänster på ett vanligt papper att avgöra hur många kuponger som du behöver skapa. Eftersom Kupong boken är bara för alla hjärtans dag, inkludera aktiviteter du kan både göra från morgon till kväll, som som serverar frukost i sängen, tagit ett bad tillsammans, vilket ger en fotmassage, att hjälpa honom att göra lunch, picknick lunch i parken eller shopping för underkläder för dig.

• Skär röd kortpapp i 4 eller 5-tums bred och 8-tums långa remsor. Sprida täcker på ett bord och spray med milt doftande parfym för extra effekt.

• Skriv tjänsten-av ditt val i centrum av varje pappersremsa med svart bläck. Varje kupong bör börja med en fras som "bra" eller "återköpas" så att mottagaren vet dess avsikt. Idéer omfatta "En fotmassage," "En privat bubbelbad," "Underkläder Shopping," "Massage," "Nag-fri timmes sport tittar på," "Gratis kram," "Gratis Kiss" och andra din Valentine är att uppskatta.

• Dekorera varje kupong med dekorativa accenter. Limma en vit, rosa eller röda sidenband runt kanterna på varje kupong att ge det utseende. Klistra in hjärtat klistermärken eller göra hjärtan med glitter eller gel pennor över framsidan av varje kupong. Dekorera en kupong men inte skriva något på det - låt din älskling skriva vad han vill på kupongen.

• Ordna kuponger-höger upp på din önskad ordning, börjar med de som används på morgonen och slutar med kuponger för natten. Placera en tom kupong på toppen och botten. Slå ett hål genom övre och nedre vänstra av kuponger med ett hålslag.

• Dekorera locket av kupong boken. Klipp och klistra in en bild på dig och din älskling kramar eller kyssar i mitten av kortet lager remsan. Skriv "___ (mottagarens namn) är alla hjärtans Kupong bok" eller "Jag älskar dig" under bilden. Rita små hjärtan runt kanterna på försättsbladet och färg dessa rödbrun eller rosa så de sticker ut.

• Stack kuponger tillsammans, rikta in hålen. Sätt in ändarna på en längd av dekorativa band genom båda hålen och dra upp. Knut ändarna i en dekorativ rosett som faller på omslaget remsan.