mynewspapers.net

Hur man gör Alice i Underlandet rekvisita

Hur man gör Alice i Underlandet rekvisita


Oavsett om du producerar en produktion av "Alice i Underlandet" genom en gemenskapen teater eller en skola församling, är rekvisita en integrerad del av publikens upplevelse. "Alice i Underlandet" rekvisita kan hittas i sparsamhet butiker eller loppmarknader--saker som inte matchar teserviser, olika storlek flaskor, svärd och sköldar och eye glasögon eller hand fans. Annan rekvisita kan behöva byggas för publiken att se dem tydligt från flera meter bort. En bra rekvisita master vet hur att skapa nästan vad som helst för en show från kartong, sprayfärg, lim och andra hantverk.

Instruktioner

Drottningen av hjärtan svärd

• Skruva loss en kvast från dess handtag. Borsten bör avsättas för en annan prop skapelse eller som skall användas för att städa upp små mässar från borrning eller sågspån.

• Vik en stor bit papper i halv och rita en halv hjärtat form så att mitten av hjärtat är den vikta kanten. Detta hjärta kan vara fancy eller enkel, beroende på vad de produktion kräver. Klipp ut mönstret papper och öppna upp avslöja en full hjärta. Använda den som en mall för att rita ett hjärta på en stor kartong. Skär två hjärtan--en för framsidan av kvast handtaget och en för ryggen.

• Sprayfärg kvast handtaget och båda hjärtan en mörkröd. Limma hjärtan på varje sida av kvast handtaget när de är torra, eller bifoga dem med en krok och ögla fästa som kardborrband. Du kan strö över glitter innan helt torr om produktionen kräver en mer glamorös eller glittrig svärd.

Nyckel

• Rita en stor gamla gammaldags nyckel på en tjock bit kartong. Klipp ut nyckeln med hjälp av en kniv eller en låda fräs.

• Sprayfärg kartong nyckeln en brons eller antik silverfärg. Att nyckeln till torka enligt sprayfärg kan instruktionerna.

• Ta ett mynt eller en penna och gnugga den längs olika delar av kartong nyckeln till att det ser äldre och slitna. Gnugga lite smuts eller sand på nyckeln kan också tjäna samma syfte.

Blommor

• Vik flera ark av samma färg vävnad papper fram och tillbaka som ett dragspel fläkt. Håll dragspel fläkten på platta sidorna mellan tummen och pekfingret.

• Ta en bit blommig tråd och binda det hårt runt centrum av mjukpapper dragspel fläkten, att se till att det finns gott tråd kvar för en stam. Placera din vänstra tumme över toppen av centrum av mjukpapper blomman och resten av fingrarna under blomman.

• Sprida blomma fläkten ut på ena sidan och arbeta varje sida, dra en vävnad pappersark upp och bort från de andra så att den står rakt upp. Om det behövs, tejpa arbetsmarknadens parter tillsammans på insidan av mjukpapper blomman på båda sidor att hålla dem från att komma ifrån varandra och hålla formen "kupade".

• Band konstgjorda lämnar till botten och mitten av tråden. Upprepa sedan processen med andra färger och storlekar av papper att göra ett fält av blommor för mjukpapper. Paint pluggen stavar ljusgrön och med tydliga tejp, tejpa tråd stammen att en dowel spö för en kraftigare stam.

Små svampar

• Sprayfärg olika storlek plastskålar matt eller dämpade nyanser av brunt och grått och låt torka. Dessa kommer att utgöra den liten svamp toppen.

• Skär en gammal grön eller brun trädgårdsslang i långa remsor för stjälkar. Tråd aluminiumtråd genom snittet slang bitar. Trä pluggen stavar kan också användas i det här steget.

• Superlim slang/tråd pjäsen i skålen att bilda champinjonen. Limma bruna papperspåsar inuti skålen runt stammen för att representera på undersidan av svamp. Papperspåsar kan vara vikta dragspel style för "revbenen" under svamp eller vänster i knölig stil.

Stora champinjoner

• Använd gamla soffan kuddar för större svamp. Trä en nål klädsel med tjock tråd, ta nålen upp genom mitten av dynan och ut nära hörnet av dynan.

• Dra tråden nedåt och tillbaka mot centrum av dynan att göra rundade hörnet. Fäst tråden i centrum med en knut. Upprepa på alla fyra hörnen så att dynan avrundas nu på ena sidan.

• Sprayfärg plast medicin kapsyler svart-grädde och låt torka. Superlim målade plast medicin kapsyler på "svamp" soffan kuddar att representera "punkter" på svamp.