mynewspapers.net

Hur man gör ahead-av-party aptitretare

Hur man gör ahead-av-party aptitretare


Om du planerar en stor sammankomst, minska några av förfest stress genom att göra aptitretare och snacks före tid. Det finns många typer av förrätter som kan göras dagen före festen, som dipp, ost brickor och devilled ägg. Genom att göra maten före tid, kommer du att kunna blanda och mingel med dina gäster istället för att vara bundna i köket under festen.

Instruktioner

• Göra taco dip. Med en hand mixer, blanda åtta uns mjukt färskost med åtta uns av gräddfil. Blanda i ett paket med taco krydda och sprida blandningen på en 8 x 10 folie ark. Top krämig spridning med strimlad sallad, tre finhackade tomater, två hackad grön lök och en åtta ounce påse riven cheddarost. Täck med folie och förvara i kylskåp över natten. Servera med tortillachips.

• Skapa ett parti devilled ägg. Koka äggen i 15 minuter. När äggen kyls, skala dem och skär dem i halvor. Ta bort äggulorna och sätta dem i en skål. Lägg halverade äggvitorna i en devilled ägg behållare. Rör ner majonnäs och senap i äggulorna och blanda tills krämig. Tillsätt salt och peppar efter smak. Med hjälp av en sked, fyll varje ägg vita hälften med äggula blandningen. Om du vill Garnera, strö äggen med paprika. Täcka äggen med behållaren lock och förvara i kylskåp över natten.

• Vispa upp en lätt trädgård dopp. Blanda de torra ranch dressing mix med gräddfil. Förvara dip i en lufttät behållare över natten. På partiets dag, Garnera dip med hackad persilja och servera med färdigskurna selleri och morötter pinnar.

• Gör en frukt och ost bricka. Kvällen innan festen, skära upp en mängd olika hårda och mjuka ostar, till exempel cheddar och Brie. Ordna dem prydligt på en stort glas bricka och täck med plastfolie, Förvara i kylskåpet över natten. Dag partiet, tvätta klasar av gröna och lila druvor och lägga till dem till ost bricka. Servera med kex och skivor franskbröd.

• Att glädja dina gäster med eleganta Ugnsbakad Brie med torkade körsbär och pekannötter. Före festen, skär en Brie ost rullar i hälften. Strö längst ner hälften av osten med torkade körsbär, rostade pekannötter och farinsocker. Placera den andra hälften av osten hjulet på den cherry, pecan och socker blandningen, och täck tätt med plastfolie. Precis innan festen, täck toppen av ost hjulet med en smördeg plåt och pensla med ett uppvispat ägg. Lägg osten på ett bakplåtspapper och grädda i 325-graders ugn i en timme. Servera med kex eller skivat franskbröd.