mynewspapers.net

Hur man gör 3D partiklar i After Effects

Hur man gör 3D partiklar i After Effects


Att skapa partiklar med After Effects är enkelt med medföljande CC partikelstorleken världen filter plugin. När effekterna har blivit en tidigare uträkning-intensiv aktivitet till något klick några enkla bort. Bekanta sig med partikelstorleken världen öppnar många möjligheter för blivande videoeffekter skaparen. Allt som krävs av användaren i denna tutorial är grundläggande kunskap om lager och hur man tillämpa effekter.

Instruktioner

• Skapa en ny sammansättning i After Effects genom att klicka på knappen "Ny komposition" i det nedre högra hörnet av fönstret fil mapp i programmet. Ställa in den till oavsett upplösning och bildhastighet som du väljer.

• Skapa ett nytt fast lager genom att gå till menyn "Layer" och välja "Nytt lager." Välj "Solid" i dialogrutan och namnet lagret "Partikel värld."

• Markera lagret och gå till panelen "Filter" och hitta "CC partikelstorleken världen." Detta gäller CC partikelstorleken världen din fasta lager.

• Undersöka standardinställningarna för förinställda för CC partikelstorleken världen. Försök göra en förhandsgranskning - tryck på "Shift" och "Enter"--för att se hur partiklar interagerar. Experimentera med alla presets nu när du har skapat din partikel effekt för att undersöka full möjligheterna att plugin.