mynewspapers.net

Hur man gör 3D Fish Tank landskap

Hur man gör 3D Fish Tank landskap


När du ställer in ett akvarium, vissa människor gillar att lägga till bakgrunder och objekt i tanken. Vissa bakgrunder för akvarier är utskrifter av fotografier som tas upp i en tung laminerade material. Att lägga till en tredimensionell bild i tanken gör det ser mer ut som en realistisk syn under havet. Skapa tredimensionella landskap för ett akvarium är en enkel process, och någon kan slutföra detta projekt. Denna design är enkelt målade direkt på tanken, och designen skalar av enkelt när du vill ändra design.

Instruktioner

• Lägg ett lager av tidningen på en plan yta och sätta det tomt akvariet på tidningen. Vända det tomt akvariet så baksidan är vänd mot dig.

• Skär en bit papper storleken på din bakre väggen av akvariet. Rita tre grova, ofullkomlig, halvcirkel former längst ner hälften av papperet. Tejpa papper på insidan av akvariet.

• Spruta en liten sandskädda av grönt och svart färg på plattan. Lägga en droppe eller två av vatten på varje dab färg och rör om tills färgen är slät. Sandskädda stencil borsten i brunt och svart färg. DAB ställen av färg hela varje halvcirkel form som du ser genom glaset. Lämna en liten mängd utrymme mellan varje punkt. Låt det torka ordentligt över natten. Detta ser ut som öppningarna i coral när du är klar målning halfen-circle formade område.

• Lägg till en sandskädda av rött, orange och gult på frigolit plattan. Sätta en prick av vita bredvid varje färg. Lägga till lite vatten till varje färg och blanda färg och pricken av vitt tills färgen är slät. Den vita färgen gör röda, orange och gul mindre genomskinlig. Plocka upp fan borsten och peka på var och en av de tre färger som du lagt till plattan. Måla i grov halvcirkel former du se genom glaset. Låt färg torka över natten.

• Blanda lite av grön färg med en prick av rött för tång. Den röda färgen dämpar den gröna, gör att det ser mer naturligt i havet. Plocka upp fan borsten och badda lite färg på penseln. Placera borsten längst ner i tanken bakom en av grov halva cirklar, och måla en vågformad linje går upp från botten. Lägga till flera mer vågiga linjer, att göra vissa av dem kurva eller svajar fram och tillbaka. Låt färg torka över natten.

• Sätta blå, grönt och vitt måla på tallriken och Lägg till några släppa vatten till varje färg. Rör om varje färg färg tills den är smidig och skjut fan borsta igenom den blå, grön och vit färgen på tallriken. DAB färg över hela baksidan av akvariet. Låt färg sandskädda överlappar varandra. Oroa dig inte om att göra även lager färg. Om det är ojämn, gör det det ser ut som vatten rör sig i bakgrunden. Låt färgen torka ordentligt över natten.

• Måla två lager vit färg över baksidan av akvariet. Låt färgen torka ordentligt. Ta bort papper från inuti akvariet. Placera akvariet där du vill ha den.

• Lägg till en nivå bädd av glas stenar inuti fisk tank botten. Glaset reflekterar ljus och ger mer djup till akvariet. Lägg till falska växter längst ner på baksidan av akvariet och förankra dem med några av glas stenar. Lägga till andra dekorationer till tank som sjunkna fartyg eller korall. Fyll tanken med vatten enligt fisktyp krav.