mynewspapers.net

Hur man Gift Wrap hemlagad gåvor

Hur man Gift Wrap hemlagad gåvor


Dölja din hemlagade presenter med en perfekt förpackning jobb. Många hemlagad gåvor är egendomligt formade och därför kan vara svårt att linda. För att förenkla inslagning och se till att din gåva kommer att vara en överraskning, placera din gåva i en kvadratisk eller rektangulär låda. Välj ett roligt mönstrade omslagspapper och samordna böja för att täcka rutan och göra det festliga. Använda dessa enkla omslag för att ge din hemlagade gåva en professionell cover.

Instruktioner

• Hitta en kartong eller skokartong som är stor nog att rymma din hemlagade gåva. Lägga till ett till två lager av papper i botten av lådan att dämpa gåva. Placera gåvan i rutan och omger den med skrynkliga lakan av mjukpapper för det sitter på plats. Lägg en till två bitar av silkespapper platt över gåvan och stänger locket på lådan. Tejpa locket på boxen stängd för att säkra den.

• Rulla omslagspapper så det är ansiktet ner på en plan yta. Placera lådan i mitten av upprullad omslagspapper så dess kortare sidor vänd åt höger och vänster. Scoot rutan nära långa kanten av papperet så att när du vika papperet uppåt dess kant når två tredjedelar av långt upp på sidan av lådan. Spegla denna mätning på andra sidan av boxen och göra en penna märka för att spela in den. Använd ett par sax för att klippa hela längden av omslagspapper på varumärket penna.

• Vik papperet upp och över rutan att bestämma lämplig längd. Göra en markering 2 inches förbi den punkt att papperet möter sig själv. Skär papperet på tvären på detta märke. Stäng rutan så det är ansikte nere i centrum av omslagspapper. Vika av på tvären kanterna på papper inåt 1/2 tum. Sätta den på tvären papperskanten närmast dig upp och över rutan. Smidigt det platt och tejpa fast den på plats till rutan. Vik den andra på tvären kanten av papperet upp och över rutan. Den bör överlappar den första kanten av 1 tum. Placera en bit tejp i centrala sömmen att säkra det.

• Stäng rutan så en av de kortare sidorna mot dig. Sömmen ska fortfarande vara på toppen. Böj höger och vänster sida av omslagspapper inåt så de lägger platt mot rutan. Veck fyra diagonalt veck som detta skapar. Tejpa på plats. Vik den övre luckan som innehåller första sömmen nedåt mot rutans sida. Vik kanten av botten med lock inåt 1/2 tum. Vik hela nedre luckan uppåt över tidigare lock och band på plats med en bit tejp i den luckan centrum. Stäng paketet och upprepa proceduren på den motsatta änden.

• Skär en 24-till-30-tums bit av menyfliksområdet beroende på storleken på ditt paket. Med toppen av den inslagna presenten vänd uppåt, låg mitt i menyfliksområdet på tvären över dess yta. Håll i menyfliksområdet på sidorna av gåvan och vänds gåvan så botten är nu uppåt. Få band ändarna upp vid sidan av rutan och över på tvären bottenyta, vrida dem tillsammans en gång över dess centrum. Wrap band på längden över den gåva botten, håll dem mot sidorna och vänds gåva tillbaka. Linda menyfliksområdet ändar upp sidorna och över framsidan att träffa i mitten. Knyt ändarna tillsammans i en båge.