mynewspapers.net

Hur man ger Pitch tecken till en Catcher

Hur man ger Pitch tecken till en Catcher


I vissa situationer i en baseballmatch kan catcher lita att avgöra vilken typ av planen att kastas. Om catcher är oerfaren eller situationen kräver en viss lek, måste coachen dock ett sätt att förmedla pitch tecken till catcher. En serie av handsignaler liknande dem som ges av en tredje bas coach till en smet är det bästa sättet att styra catcher.

Instruktioner

• Skapa en serie hand tecken att beteckna varje pitch. En touch av den gemensamma jordbrukspolitiken signalerar en fastball. En borste av ärmen efterlyser ett reglage. Klappa bröstet innebär en ändra-up. Peka på handleden begär en curveball. Utveckla tecken som lätt kan bli ihågkommen av dig och din catcher. Gå över tecken under övningar och spel tills de är minneslagras.

• Tala catcher före varje inning vilka tecken i serien kommer att vara en att förmedla till kannan. Med endast ett tecken möjlighet motståndarlaget en att veta vilka pitch kommer. Kör genom flera tecken, berätta din catcher att det andra tecknet du ger kommer att vara på planen att kasta. Skapa ett "wipeoff" tecken som förnekar föregående tecken och startar om serien.

• Placera dig själv under spelet på en plats där catcher ser du tydligt. En Stockbåt har ett antal möjliga hinder, från stängselstolpar att flytta spelare. Stopparen måste ha en tydlig linje av vision att plocka upp skylten.

• Ge rätt tecken för planen du vill kastas. Om du någonsin ser en pitch kastas som du inte kan ringa för, be om tid och träffa din catcher och tillbringare på kullen. Kasta fel planen vid fel tidpunkt kan öka motståndarens chans att lyckas.