mynewspapers.net

Hur man ger insulin till aggressiva hundar

Hur man ger insulin till aggressiva hundar


Om din hund har diabetes, kan din veterinär ordinera dagligen eller två gånger dagligen bilder av insulin, som ges i hemmet. Vissa hundar blir bra, men andra hundar kommer att reagera dåligt på obehag av injektionen och kan bli resistenta eller aggressiva när du försöker administrera skottet. Det är viktigt att diabetiker hundar får sitt insulin så enligt Sacramento SPCA, hundägaren måste lära sig att dämpa något aggressivt beteende för att hantera sjukdomen.

Instruktioner

• Bekanta hunden med sprutan. Lämna skyddshylsan på sprutan och håll den i handen. Tillåta hunden till vädra artikeln, så att det kan bli vana att se den. Om hunden blir upprörd, aggressiv eller upprörd, ta bort sprutan från miljön och ignorera hunden. Du måste hjälpa din hund bygga en relation med sprutan. Om hunden ser bara sprutan direkt innan du får skottet, är de enda anslutningarna kan det göra med artikeln negativa. Släng alla sprutor när du har använt dem för detta ändamål.

• Ge hunden beröm och även mat belöning för någon tid där sprutan är närvarande och hunden är väluppfostrade. Din hund kanske redan har några dåliga associationer med sprutor efter att ha besökt veterinären. Beröm och belöningar kommer att bidra till att stärka positiva associationer med sprutan.

• Belöna din hund för att demonstrera lugn. Ta några minuter av varje dag för att lugna din hund. Gör detta genom att ta bort alla distraktioner och bara sitta med hunden. När hunden blir avslappnad, utfärda beröm och ge en belöning.

• Hindra hunden under kortare perioder få det brukade känslan av att du är i fysisk kontroll. Har en vän eller familjemedlem medlem göra detsamma, medan du efterlikna handlingen att ge insulin skott. Detta familiarises hunden med hela processen.

• Distrahera hunden med mat. Innan jag ger insulin skott, placera en doggy behandla innan hunden. Hunden är fokuserat på maten, börja att hålla tillbaka hunden.

• Ge skottet. Har en vän eller familjemedlem medlem hålla fast hundens huvud att förhindra bita. När skottet skall nypa ett veck av hundens hud och tryck nålen 45 graders vinkel. En du har deprimerad spruta kolven helt, dra långsamt tillbaka det innan du försiktigt tar sprutan.

• Beröm hunden omedelbart efter att du har gett skottet. Det är viktigt att lägga så många positiva associationer med skott som möjligt, så att hunden börjar acceptera att skottet har positiva konsekvenser som uppväger obehag.