mynewspapers.net

Hur man ger gåvor från din egen presentask i "FarmVille"

Hur man ger gåvor från din egen presentask i "FarmVille"


Oavsett om du är ny till spelet av "FarmVille" eller du är en lång tid spelare, kanske du inte vet hur man skickar presenter till dina "FarmVille" vänner. "FarmVille" är tillgänglig via det sociala nätverket Facebook. Du kan lägga ansökan till din profil genom att besöka den officiella Farmville spela sidan (se referenser). Skicka presenter på Farmville är helt gratis och kräver endast några steg när du loggat in på ditt konto.

Instruktioner

• Öppna en webbläsare. Besök Facebook och logga in på ditt konto. Klicka på "FarmVille" till vänster på startsidan. Om du inte har "FarmVille" som ett program, använda Facebooks sökfält (längst upp på sidan) att söka efter "FarmVille". En gång på officiella Farmville Facebook-sida (se referenser) kan du lägga till programmet till ditt Facebook-konto för att börja spela.

• Öppna "Farmville." När den är laddad kan du börja spela eller skicka presenter till vänner. Lägga till vänner är enkelt: Klicka på "Lägg till grannar" från huvudprogrammet skärmen för att visa alla dina nuvarande Facebook vänner som också är "FarmVille" spelare. Skicka alla dina vänner en "Granne" ansökan om att bli vänner på "FarmVille" (när de godkänner). Fler grannar du har i Farmville, fler presentkort begäranden och hjälp får du när växer och bygga din gård. När du har lagt till vänner, är du redo att skicka presenter.

• Klicka "gåvor" med present box ikonen längst upp till vänster på sidan "FarmVille" (nära "lägga till grannar"). Baserat på din rang och nivå, visas mer gåvor tillgängliga att skicka till andra Farmville vänner. Öka din nivå för att låsa upp ytterligare presenter att skicka. Välj den gåva du vill skicka och välj de vänner du vill få denna gåva. Klicka på "Skicka" att slutföra processen. Du kan skicka presenter varje dag till vänner, och i gengäld kan de skicka presenter tillbaka för din gård.