mynewspapers.net

Hur man ger falska psykiska avläsningar

Hur man ger falska psykiska avläsningar


Även om många synska hävdar att de kan utföra äkta paranormala bedrifter, finns det många välkända tekniker som kan imitera dessa effekter. En teknik som kallas cold reading kan en artist att samla in information från sin publik och sedan relä tillbaka det senare på ett sätt som härmar psykiska förmåga. Det kräver förmåga att lyssna och nära uppmärksamhet till kroppsspråk och med praktik, kan någon utveckla förmågan att ge övertygande falska psykiska avläsningar.

Instruktioner

• "Prime" din publik. Gör inga starka anspråk om dina förmågor. Berätta för dem att din prestation kräver fullt deltagande. Som skiftar del av ansvaret för dem, som håller dem från att se dig som en utmaning. De kommer inte att leta du misslyckas.

• Upprätta en lista över "Barnum" rapporter att öppna din prestation. En Barnum uttryck är ett uttryck som verkar som det är mycket specifik, men i själva verket kommer att hänvisa till ett stort antal människor till sin natur. Till exempel: "du är i allmänhet utgående och sällskaplig, men ibland känner du fristående och osäkra om dig själv." Att uttalande gäller nästan alla normala människor, ännu berör individer mycket personligen. Gäller dessa uttalanden av publiken att vinna deras förtroende.

• Observera publiken. Leta efter ledtrådar om deras personlighet och liv genom sin klänning, utseende och kroppsspråk. Röker de? Bär de smycken? Hur gamla är de? Är de manliga eller kvinnliga? Alla dessa detaljer kan leda till mycket viktiga upptäckter.

• Använd "fiskemetod" när du har vunnit publikens förtroende. Fiske är att hitta information från motivet direkt, och sedan formulera det som kunskap som du redan visste. Ett sätt att tillämpa denna teknik är genom att göra uttalanden om din publik i form av en fråga. Om de reagerar positivt, agera som om det var något du antas vara sann. Om de agerar negativt, agera som om du antog att det inte var sant.

• Noggrant lyssna på svaren din publik ger dig. De kan ge dig värdefull personlig information utan att ens inse det. Mata denna information tillbaka till dem som om du anade det genom andra medel.