mynewspapers.net

Hur man ger en kyrklig VälkommenKyrka hälsningar är det första sättet att visa kärlek till besökare. Att ge en kyrklig Välkommen värmer hjärtan första gången gästerna och longtime medlemmar. Välkomsttal sätter tonen för tjänsten och bör ges vid varje mass. En varm hälsning kompletteras också av ett liknande ord tack i slutet av tjänsten. Att få människor att känna sig välkomna i ett Guds hus är ett klokt sätt att säkerställa deras avkastning.

Instruktioner

• Skapa en hälsning kommitté med engagerade kyrkans medlemmar. Tilldela roller för varje kommitté deltagare under varje gudstjänst. Be en uppsättning deltagare att hälsa besökare på dörren med varma känslor och Välkommen. Uppgiften andra utskottsledamöter att man kyrkliga gästböcker för besökare att registrera och dela ut program beskriver morgonens händelser. Hålla några medlemmar händig kan tjäna gratis snacks eller kaffe för gästerna i lobbyn eller ett särskilt utsedda område, om kyrkan tillåter.

• Spela upptempo musik som församlingsbor stiger in i kyrkan. Tilldela en medlem att spela låtar på ett piano eller orgel. Samordna med kören att sjunga som människor kommer in. Skapa en livlig atmosfär med musik för att koppla av och välkomnar alla som deltar.

• Steg upp till mikrofonen på predikstolen med brett flin och uppriktig glädje i din röst. Utöka ord Välkommen till alla gäster. Adress första gången deltagare med särskilt tack och artigt påminna dem om att underteckna gästbok, så att kyrkan kan skicka dem ett tack-kort. Råda nybörjare välkomna centrum---om kyrkan har en---som kan förse dem med mer information om institutionen.

• Erkänna kommande evenemang i kyrkan är sponsring eller hosting. Uppmana alla att böja sina huvuden i en bön av tacksamhet och ingå Välkommen genom att be alla att gå med i psalmer eller andra songs av beröm. Påminna om första gången gästerna att kyrkan vill dem att känna sig avslappnad och Välkommen och inte för att känna sig pressad att stå eller sjunga om de är obekväma.

• Samla in namn, adresser, telefonnummer och e-postadresser från gästboken. Skicka tackkort dagen därpå bjuder in gästerna att återvända och påminna dem om kommande kyrkliga evenemang de är välkomna att delta.