mynewspapers.net

Hur man går med en långklänningEn långklänning är en sommarklänning som sträcker sig långt utanför knäna. Maxis är utformade för att flöda och vacker, men ändå bekväma nog för fritidskläder. Det bör inte vara svårt att gå i en maxi klänning, om du inte har valt en som är för hårt eller för långt. Om du väljer rätt klänning, du kommer att ha en glamorös och bekväm titt, och har inga problem gå.

Instruktioner

• Använd en långklänning som är rätt längd. Även om maxi klänningar ska vara lång, ska de inte täcka dina fötter. Om du är petite, din maxi klänning kan komma till anklarna, men bör inte längre. Prova klänningen på innan du köper den, och se till att det inte är för lång.

• Korta klänningen om det är för lång för dig att promenera på. Nåla fast klänningen upp framför en spegel och test längden genom att gå hemma med det fästs. Om det stämmer, skär av önskad längd, och hem klänningen genom att vika en liten mängd och sömnad.

• Kombinera med rätt skor. Maxi klänningar är främst avsedd för sommaren slitage, så någon öppen-toed skor kommer att fungera. Bära ett par strappy sandaler eller flip-flops om de är bekväma. För mer formella tillfällen, bära ett par pip-tå klackar. Välja ett par skor som är bekväma och har några grepp på botten för att hjälpa dig gå.

• Ge dig själv utrymme inuti klänningen. När du köper en långklänning, välja inte en som är för trång, hur mycket du vill visa upp din figur. En långklänning är tänkt för att vara en elegant klänning som gör att du kan flytta lätt och bekvämt. Väljer du en klänning som är för hårt, det kommer att hindra din rörelse och kommer att vara obekväm.