mynewspapers.net

Hur man Frost med Rue basRue--korrekt stavat "roux" och kommer från det franska ordet för "red"--är en blandning av mjöl och fett som tillagas långsamt och sedan används som förtjockningsmedel till såser. Stärkelse i mjöl ger såser kropp och smak. Uppvärmning mjölet kockar ut obehandlad spannmål smak och ersätter den med toastier, mer känsliga undertoner. Även om roux är vanligtvis reserverad för salta program, kan det också skapa en läcker glasyr bas. Denna icke-traditionella inställning till glasyr gör en unik, subtilt smaksatt alternativ till en typisk buttercream.

Instruktioner

• Kombinera mjölk och mjöl i en kastrull och placera den på medelvärme.

• Vispa mjölk och mjöl kontinuerligt, skrapa botten av pannan så ingenting fastnar och scorches. Ständig vispning leder också till en slät glasyr bas.

• Fortsätt Vispa blandningen tills det har tjocknat. Konsistensen bör vara liknande den i pudding eller tunga sås.

• Häll mjöl och mjölk bas i en grunda behållare och täck det med cling film. En grunda behållare exponerar mer av den blandningen yta och låter den svalna snabbare. Cling filmen förhindrar bildandet av en hud. Att basen för att vila i kylskåpet i minst 24 timmar.

• 24 timmar senare när basen har in, tömma den i en bunke. Tillsätt socker, rumstemperatur smör, vanilj och salt och vispa den med medelhastighet i ca 20 minuter.