mynewspapers.net

Hur man framgångsrikt kläckas samtal ankor

Hur man framgångsrikt kläckas samtal ankor


Samtal ankor är en dvärghöns arter av våtmarksfåglar vanligen hålls som husdjur. Uppkallad efter sin karaktäristiskt höga ljud, är samtal ankor populära på grund av deras ringa storlek och vänskapliga förordnanden. Samtal ankor är lättskött och kan förvaras i samma typ av kapslingar som sina större motparter, även om de behöver mindre mätare stängsel till hålla dem från att fly. Ring duck kläckägg är inte en svår process och en flock peeping, friska ungar är värt ansträngningen.

Instruktioner

• Köpa befruktade anka ägg från en lokal uppfödare eller kläckeri. Samtal ankor är ganska vanliga och prisvärd, även om du kan ha att göra en beställning på vårvintern för en tidig vår pickup. Köpa minst 15 till 20 ägg, som vissa inte kommer kläcks och du kan förlora några ankor snart efter kläckningen på grund av missbildningar eller sjukdomar.

• Placera äggen under ruvande höns eller ankor har du fåglar som häckar redan. Ruvande fåglar kommer att hålla din nya ring duck ägg varm och vrid sedan ofta tills Äggen kläcks i cirka 24 dagar.

• Ställ in äggen i en inkubator om du inte har någon ruvande höns. Aktivera temperaturen upp till 37,5 grader och luftfuktigheten till 55% för optimal kläckning villkor. Om din inkubator roterar ägg för dig, då inte har du flytta dem en gång placerade i magasinen. Om din inkubator inte roterar äggen, öppna dörren och försiktigt vänder varje ägg på sin sida 180 grader varje tolv timmar för att hålla det växande embryot fastnar på insidan av skalet. Ankägg kan ta dagar längre att kläckas i en inkubator, så du kan få vänta någonstans mellan 24-27 dagar för dina ungar att kläckas.

• Förbereda din anka grubblare veckan innan dina ägg skall kläckas. Ruvande lådor är tillräckligt små för att hålla din ankungar nära värmelampor, vanligtvis större än 36 inches lång vid 36 inches bred. De flesta ruvande lådor är tillverkade av lätt, lätt att rena material såsom stora plast förvaring totes. Anslut till din värmelampa i och plats ankungen foder och vatten kastruller i grubblare, fylla dem med färskt vatten och chick starter inför dina ungar. Om vädret är varmt, kan du placera din kycklingmödrar utanför så dina ungar få frisk luft. Om vädret är kallt eller våt, men hålla ditt kycklingmödrar inuti att förhindra att dina ungar att få kyld.

• Titta på dina ungar noga när de kläcks, ger dem möjlighet att bryta sig loss äggen på egen hand. Varje ankungen är född med en liten utstick på övre näbben kallas ett ägg tand som hjälper dem att bryta igenom skalen utan hjälp. När ungar kläckts, flytta dem till kycklingmödrar och ignorera de tomma äggskal.