mynewspapers.net

Hur man förvandlar din mobiltelefon till en lyssnande anordning

Hur man förvandlar din mobiltelefon till en lyssnande anordning


Om du behöver ett billigt sätt att lyssna på vad som händer i en avlägsen plats, till exempel om du vill kontrollera om ditt barn medan hon sover, det finns ingen anledning att köpa dyra övervakningsutrustning eller ett specialbyggt baby alarm. Du kan förvandla din mobiltelefon till en lyssnande anordning som du kan ringa upp när du vill höra vad som händer i ett annat rum eller på plats.

Instruktioner

• Anslut mobiltelefonen till dess laddare och koppla in i ett nätaggregat på rummet du vill övervaka. Se till att telefonen tar emot en stark signal.

• Anslut handsfree-kit till på luren och uppsättning telefonens profile till ljudlös, att se till att han vibrerar funktion är avstängd.

• Växla telefonen till autosvar. De flesta telefoner har en funktion som kommer att besvara samtal automatiskt när den aktiveras. För vissa fabrikat och modeller, kan du behöva ladda ner ett ytterligare program. Kolla din telefon bruksanvisningen om du är osäker hur till aktivera den här funktionen.

• Dölja telefonen och alla ledningar om du inte vill att din lyssnande anordning att upptäckas.

• Gå till en avlägsen plats och kallar den telefon du har satt som en lyssnande anordning. Det kommer svar automatiskt och du kommer att kunna höra vad som händer där du har placerat det.