mynewspapers.net

Hur man förstör candida

Hur man förstör candida


Candida är en typ av svamp hudinfektion som uppstår i hudveck och våta utrymmen på kroppen, enligt Merck manualer Online medicinska biblioteket. Det uppträder vanligen runt könsorganen, nagelband och i munnen. Vaginal jästsvampinfektioner och mun trast är två smärttillstånd som är resultatet av candida överväxt i kroppen, men candida är alltid närvarande i systemet. Det är endast när överväxt uppstår--ofta på grund av dålig hälsa och hygien vanor--att candida blir kliande och smärtsamma. Använd interna och externa metoder för att döda candida överväxt samt spola systemet med rikligt med vatten.

Instruktioner

• Ta växtbaserade kosttillskott som olja av oregano, vitlökskapslar eller olivolja blad. Välj en oregano olja med en hög carvacrol innehåll, aktiv ingrediens för att döda candida, enligt funktionshindrade världen. Vitlök kan är en stor kämpe av candida vara oralt samt och appliceras lokalt för nära omedelbar lättnad. Olive leaf är en kraftfull ört med många hälsofördelar inklusive minska candida i kroppen.

• Tillämpa utspädda råa, obehandlade äppelcidervinäger till drabbade områden som dödar candida. Leta efter äppelcidervinäger som lyder "med modern. Detta ämne är full av enzymerna som är nödvändiga för att hålla äppelcidervinäger potent och effektiv. Försök att lägga till några teskedar äppelcidervinäger till ditt vatten som det kan tas internt. Försök också att lägga till en kopp äppelcidervinäger i din badvattnet för lugnande lättnad.

• Lägga till naturliga behandlingar tamponger. Alternativ är att lägga till tre eller fyra droppar tea tree olja till en tampong och lämnar det i för ungefär en timme. Tea tree eterisk olja är svampdödande och används i många antimykotisk behandlingar. Vitlöksklyftor också fungera som en effektiv vaginal behandling, eller prova en tampong indränkt i vanlig yoghurt för lättnad.

• Drick mycket vatten. Som med någon sjukdom eller tillstånd, är spola systemet med vatten en av de bästa sätten att befria kroppen av svamp, bakteriella och virala infektioner. Dricka minst åtta 236 ml. glas vatten dagligen att spola sockerarter från kroppen, som orsakar candida uppbyggnad. Dricka mer om möjligt.

• Upprätthålla god hygien och bära loosefitting, bomull kläder. Tight, restriktiva icke-bomull kläder, särskilt i kombination med dålig hygien, ger en grogrund för candida.

• Minska, om inte eliminera socker, alkohol och kolhydrater livsmedel ur kosten tills du är fri från överväxt. Sockerarter från dessa livsmedel foder candida och kommer att förlänga din infektion.