mynewspapers.net

Hur man förstå tonåriga män

Hur man förstå tonåriga män


Förstå en tonårig pojke är en färdighet önskas av många föräldrar, lärare, och unga kvinnor, men det är svårt eftersom varje tonårspojke är olika, en produkt av sin genetik och uppfostran. För att förstå tonårspojkar, hjälper det för att förstå deras influenser, sina önskningar och sina mål. När du har ett handtag på hur tonåriga pojkar tycker, blir det lättare att relatera till dem och vara nära dem, inte bara att kommunikation kommer att förbättras men eftersom du kommer att förstå varför de gör vad de gör.

Instruktioner

• Överväga deras motiv. Tonårspojkar lära sig att bli självständiga vuxna män och ofta kampen mellan behovet av att hantera saker ensam och att behöva förlita sig på sina nära och kära. Om en tonåring pojke drar ifrån dig, förstå att det inte är lika mycket om dig som det är om sitt behov av självständighet, en frisk del av att bli vuxen. Om du låter honom veta att du är där om han behöver dig, sedan ge honom hans plats, kommer du att göra er en tjänst båda.

• Beakta deras hormonella utveckling. Tonårspojkar har en mängd nya hormoner pumpning genom sina organ, ändra deras tal, bygga och känslomässiga make-up. Ibland kan dessa hormoner orsaka dem att Visa överdriven ilska eller andra känslomässiga toppar. Medan du bör aldrig sätta med missbruk, kan ge din tonårspojke förståelse när han överreagerar och ber om ursäkt hjälpa dig att förbättra din relation med honom.

• Förstå de nya sexuella känslor och önskningar som din tonårspojke. Eftersom pojkar uppnå deras sexuella topp vid 15 eller 16, medan de fortfarande mogna, kan de vara förvirrad eller upprörd av deras önskningar--önskningar att de inte kan agera på utan att riskera sin framtid. Diskutera sina mål för relationer och sina sexuella önskningar med dem och låt dem dela så mycket eller så lite som de vill med dig. Att veta hur driven tonårspojkar kan vara av sexuella tankar och känslor kan hjälpa dig att förstå deras motiv.

• Gör en lista över de förväntningar som samhället har för män och Visa det för din tonårspojke. Du kan inkludera saker som inte visar känslor, att vara stark, tjäna pengar eller att ha sexuella erövringar. Fråga honom vad han tycker om dessa könsstereotyper och försöka bedöma hur påverkas han är av vad han tycker samhället vill från honom. Om han känner ett stort behov av att vara en stereotyp hane, kan det hjälpa dig förstå ökad aggressivitet eller brist på känslomässiga uttryck.

• Kom ihåg att han är en enskild person med sin egen sympatier och antipatier, inte bara en tonårspojke. Skriver själv en lista av vad du vet om honom som person--inte vad du antar, men vad du faktiskt vet-- och anser att i samband med alla hans känslomässiga och fysiska förändringar. Om du närmar dig honom som en statistik snarare än en person, kommer du aldrig att kunna förstå honom. Du måste veta vad han bryr sig om och vad han vill verkligen förstå honom.