mynewspapers.net

Hur man förlorar 10 Lbs i 7 dagar göra hem övningar

Hur man förlorar 10 Lbs i 7 dagar göra hem övningar


Det är en vanlig missuppfattning att gå ner i vikt, du har att spendera massor av pengar på medlemskap gym och motion klasser. Men kan du faktiskt förlora vikt i ditt eget hem, med hjälp av resurser som du redan har. Att förlora 4,54 kg på en vecka blir extremt utmanande, men det är möjligt. Det tar en hel del hårt arbete, en kalorifattig kost och massor av övning.

Instruktioner

Hem övningarGöra 40 minuter till en timme om dagen av hjärt-aktivitet. Hjärt-aktivitet är något fysiskt syftar till att förbättra det syre och höja pulsen. Det är viktigt när försöker gå ner mycket i vikt på kort tid eftersom du måste bränna så många kalorier som möjligt, och detta är det bästa sättet att göra det.Försök gå runt ditt hus eller går uppför trappan i 40 minuter. Promenader är förmodligen den vanligaste formen av konditionsträning, gjort av de flesta, varje dag. Det är en mycket skonsamma form av motion och kan göras för en lång tid, vilket gör den perfekt för aerob träning nybörjare. Arbetar du dig upp till en lätt joggingtur.Följ en workout DVD för att bränna en massa kalorier. Du behöver en hel del utrymme för att utöva säkert, så se till att det finns tillräckligt med utrymme för dig att genomföra alla övningar. Följer du instruktörens anvisningar noggrant för att undvika skada.Hoppa över repet 40 minuter om dagen. En 123-pound kvinna kan bränna 82 till 100 kalorier genom att hoppa över i 10 minuter, enligt Reebok instruktör nyheter. För att göra det mer intressant, hoppa framför TV: n.

Ändra din kostKlipp ut alla livsmedel med hög fett och kolhydrater. Detta inkluderar mat, stekt mat, vit pasta, vitt bröd och fettrik mejeriprodukter. Eftersom du försöker att förlora 4,54 kg i sju dagar, är det bara inte tillräckligt med tid att bränna bort kalorierna i dessa livsmedel, även med en hel del övning.Minska ditt dagliga kaloriintag. Om du vill gå ner i vikt, bör du äta cirka 1400 kalorier per dag om du är kvinna och ca 1.900 om du är manliga. För frukost, prova fruktsallad. För lunch, äta en skål med låg fetthalt soppa och för middag, ångkokta grönsaker och en bit kött eller fisk.Dricka mycket vatten. Hälso-och sjukvårdspersonal rekommenderar att dricka 8 koppar vatten om dagen. Men om du känner dig hungrig, dricka mer och det kommer att hålla hungerkänslor bay. Vatten hjälper dig också att spola ut gifter i kroppen som bygger upp när du äter ohälsosam mat.