mynewspapers.net

Hur man förbereder socker vax

Hur man förbereder socker vax


Vaxning är en smärtsam process, men lika smärtsamma är kostnaden för ett professionellt vaxning jobb eller köpa at-home vaxning kit. Genom att använda några enkla ingredienser som du redan har i ditt hem, du kan förbereda din egen socker vax för en bråkdel av kostnaden som en professionell avgifter. Att ha din egen socker vax betyder också inte behöva vänta på en avtalad tid eller gå till en salong. Du kan uppnå professionella resultat i ditt eget hem.

Instruktioner

• Saft citronen i en skål eller Häll motsvarande mängd flaska citronsaft. Kombinera socker, vatten och honung till din citronsaft. Blanda dem väl. Honung är svårt att arbeta med och kan behöva lite extra blandning tid. Du din blandning till har en även färgning hela samt en identisk struktur. Se till att undvika att låta någon av dina ingredienser bosätta sig på botten.

• Starta kaminen på låg värme. Häll din blandningen i en kastrull. Placera kastrullen över värmen och rör din blandningen försiktigt men konsekvent, under tillagningen. Koka din blandning tills sockret har smält helt. När du är redo, övergår färgen till en mörk brun. Denna process kan ta lika lång tid som 15 minuter. Se till att din blandning är genomkokt. Strösocker som inte har smält helt kommer att orsaka din blandning fungerar mindre effektivt under ansökan.

• Flytta kastrullen av värmen att låta den svalna. När svalnat, häll vätskan i en ren burk. Försegla burken med en lufttät topp och butik. Kylskåpet fungerar bra, men om du lagra det i kyla kommer ni att låta den värma upp innan du använder den. Ta bort blandningen från ditt kylskåp och låt det sitta på ett varmt ställe i några timmar innan du använder den. Värma inte blandningen i din mikrovågsugn eftersom detta kan skada dess konsistens och gör det svårt att uppnå goda resultat.

• Använd en spatel för att applicera blandningen. Kom ihåg att försegla din blandning efter användning. Torka av utsidorna av din burk att se till att det inte lockar insekter till ditt hem. Vaxning är smärtsamma, men med detta socker vax håller det behandlade området hårfri för upp till sex veckor och återväxt hår kommer bli finare och lättare att vax senare.