mynewspapers.net

Hur man föder upp kaniner för kött

Hur man föder upp kaniner för kött


Kaniner ger en kvalitetsprodukt för en bråkdel av priset för mer traditionella kött. Köttet är en lätt lagad mat som är höga i protein och lågt i kalorier och fett. Kaniner kräver liten plats att leva, reproducera snabbt och växer snabbt, så att möjligheten att en kontinuerlig, friska leverans av kött.

Instruktioner

• Välj din ras av kanin. Alla raser har olika reproduktion priser och varierande avkastning av kött. Enligt min kanin gård, Nya Zeeland kaniner sträcker sig från 4.08 till 5.44 Kilogram, och ha kullar av åtta till 10 kaniner. Den Champagne d'Argent är traditionella rasen för kött, som väger 10 to6.8 kilo vardera, och har stora kullar bestående av åtta till 10 kaniner. Båda raser är utmärkt kaniner för kött.

• Inrätta bostäder. Enligt den Humane Society, bör kanin livsmiljöen vara fem gånger större än kaninen, har en solid golv och ger skydd och skydd mot predatorer. Även om tråd golv burar är populära, kan de orsaka sår i den kanin fötter och bidra till lägre avel aktivitet.

• Köp kanin mat. Farm.org föreslår mata kaniner kommersiella pellets som innehåller fibrer och Timothy/alfalfa hö, eftersom det är en kvalitet mat källa för kött kaniner. Lägre kvalitet kanin mat resulterar i lägre kvalitet på kött. Ge kaniner med ständig tillgång till vatten. Byt vattnet dagligen för att hålla kaniner på optimal hälsa.

• Inköp och rasen kaniner. Liten ras kanin gör, till exempel Rex eller amerikansk sobel, kan vara uppfödda på fem månader gammal och spänn på sex månader gamla. Medelstor kanin kan, som Silver Fox eller Satin, börjar avel på sex månader gamla och spänn på sju månader gammal. California doe är en stor kanin som kan börja avel på åtta månader gamla och spänn på nio månader gammal.

• Skörda kött. Kaniner är indelade i kategorier kött beroende på ålder. Enligt USDA, "Frityrmaskiner" är kaniner under 12 veckor gamla, "rostar" är 12 veckor till sex månader gamla och "stewers" är sex månader och äldre. Kaninkött toughens som kanin tiderna, orsakar de flesta av kaninerna som skördas på "fritös" scenen.