mynewspapers.net

Hur man föder upp hästar på "Spiffy häst"

Hur man föder upp hästar på "Spiffy häst"


"Spiffy häst" är en online häst-ägare simuleringen spelet. Spelet innebär att köpa, vårda, utbildning, uppställningsspår, avel och visar dina hästar. Spelare tjänar pengar genom att sälja hästar och som tillhandahåller utbildning, veterinär, hovslagare och ombordstigning tjänster för andra spelare. Pengar används för att köpa hästar, tack, foder och andra häst-relaterade objekt. Spelare kan föröka sina hästar för att skapa avkomma med annan färg drag, rasen egenskaper och statuspoäng.

Instruktioner

• Logga in på kontot "Spiffy häst" på spiffyhorse.com eller skapa ett nytt konto genom att klicka på länken till "Join Spiffy häst nu."

• Välj "Stabil" länk i huvudmenyn.

• Välj ett sto från din stabil som du vill att häcka. Klicka på numret bredvid din häst beskrivning för att visa sin profil. Profilen innehåller information om ras, färg, storlek, utbildning, stamtavla, wellness och statistik. Både ston och hingstar mellan 3 och 25 kan vara bred. Granska ditt sto rasen egenskaper före formeringen henne till en hingst av en annan ras. Ekipagen rasen egenskaper bör vara kompatibla. Till exempel, vill du inte att föda upp en liten ponny ras med en stor förslag till häst.

• Utvärdera statistik för ditt sto genom att granska de punkter som anges i området profil. Solid statistik platser inkluderar intelligens, rörelse, personlighet, konformation och hastighet. Denna statistik bestäms av ras och härstamning av hästen; de ändrar inte. Leta efter ston med höga poäng i dessa områden. Flytande statistik platser inkluderar styrka, uthållighet, kunskap, smidighet och skick. Denna statistik kan ändras genom samspel med hästen, såsom utbildning. Dessa egenskaper gått längs under avel, men i ett mindre belopp än solid statistik.

• Välj en hingst från din stabil eller hitta en lämplig hingst till stud med sökfunktionen på webbplatsen. Stud avgifter kommer att uppkomma genom en hingst på stud i stället för en av dina egna hästar. Använd samma steg för att utvärdera hingsten för avel.

• Räkna poäng för din kommande föl. Föl får ett genomsnitt på förälderns fast stat poäng. Lägg till fast stat pekar av ditt sto och hingst; dividera med två för att beräkna statistik för ditt föl. Föl får också ungefärligt 25 procent av de flytande stat poäng från sina föräldrar. Denna procentsats kan variera beroende på din avel skicklighet poäng.

• Gå tillbaka till den Mares profil genom att klicka på det ID-nummer i området stabil.

• Välj länken "Rasen häst" under "avel" området av de mare profil.

• Välj din valda hingst från dina barn när du uppmanas att välja en häst.

• Fortsätta att ta hand om ditt sto, att se till att den får tillräckligt med mat och uppmärksamhet för att hålla sitt humör förhöjda.

• Titta på utvecklingen av graviditeten genom de mare profil område. Fölet föds sju dagar från befruktningen. Fölet kommer att visas i stallet av den spelare som äger stoet efter det är fött.