mynewspapers.net

Hur man flyttar ett mynt Slot biljardbord

Hur man flyttar ett mynt Slot biljardbord


Alla som äger ett biljardbord kommer att behöva flytta den vid ett tillfälle i tid eller annat. Det är en känslig process som kan vara svåra att utföra. Det kräver tunga lyft, ta hand om ömtåliga detaljer och precision nivellering tabellen. Detta är särskilt komplicerat om du har ett mynt-biljardbord. De flesta människor föredrar att använda sig av en professionell när du flyttar ett mynt slot biljardbord, men om du föredrar att göra det själv det finns några ganska invecklade steg att följa.

Instruktioner

Hur ta isär en Coin Slot biljardbordTöm biljardbord av lösa föremål. Ta bort alla bollar från tabellen och packa dem i en låda. Också ta bort mynt rutan för att ta alla förändringen från maskinen. Om hela mynt-i mekanismen kommer att dra ut, ta bort den. I annat fall åtminstone ta bort rutan ändra.Använda svarta tavlan krita för att markera position av filt. Det är inte nödvändigtvis viktigt att identifiera specifika kanterna. Bara vet vilka hörn är för upp till vänster, överst till höger, nederst till vänster och längst ner till höger. Det är OK att skriva på filten med krita. Det kommer att enkelt tvätta bort senare. Du bör också markera alla andra bitar med krita som de tas bort, eftersom detta gör det enklare att identifiera de enskilda delarna när de är ihop igen senare.Ta bort tvärbalk från alla fyra sidor av myntet slot biljardbordet. Detta görs vanligtvis med en standard 3/4-tums skiftnyckel eller hylsnyckel ta bort nötter från undersidan av bordet. När nötterna har tagits bort, bör tvärbalk lyft lätt sin plats. Linda in dem i ett glidande täcke eller med bubbelplast att skydda dem från repor och Ställ dem åt sidan.Rulla upp bordet kände och ställ det åt sidan. Filten kan du återanvända om det är i gott skick. Om det är i dåligt skick, kan du använda det som ett mönster när du gör din nya filt. Hursomhelst, spara tabellen kände genom att rulla och placera den åt sidan, med en tvärbalk. Skiffer bör nu exponeras.Ta bort skiffer mycket noga. Skiffer delas vanligt in i antingen två eller tre sektioner, och varierar mellan 3/4 tum och 1 tum i tjocklek. Skiffer kommer att väga ca 45,4 kg. varje avsnitt om det är i tre delar och ca 68kg. varje om det är indelat i två sektioner. Lyft av skiffer bör vara hanterbart för två personer. Vara mycket noga med att inte släppa skiffer. Det kommer att behöva bytas ut om det är brutet, knäckt eller kluvet. Wrap skiffer i en tjock, vadderad glidande täcke för skydd. Var noga med att spara alla lite trä shims som var under skiffer. Du behöver inte veta var de än gick, eftersom det kommer vara annorlunda på den nya platsen.Lyft den nedre plattformen som en helhet lappar och ta isär benen längst ned i tabellen. Detta görs vanligtvis med en 3/4-tums skiftnyckel eller hylsnyckel. Vara noga med att behålla alla lösa muttrar eller bultar eftersom de behövs för att montera mynt slot biljardbordet på den nya platsen. Linda benen och andra färdiga trä i bubbelplast eller rörliga filtar för att skydda finish från att repas.Transportera delarna till den nya platsen. Detta är mycket lättare om du flyttar biljardbordet till ett nytt rum. Om mynt slot biljardbordet flyttas till en helt ny plats, ladda delarna på en glidande lastbil för transport. I detta fall, Lägg försiktigt skiffer bitar platt på sängen av lastbilen så det finns ingen chans att dem falla över och skadas.

Hur att sätta ihop ett mynt Slot biljardbordSätt ihop benen på den nya platsen och säkra grundplattform för dem. Ersätter skruvar, muttrar och skruvar som togs bort i föregående avsnitt åstadkommer detta. När basen plattformen är ansluten, kontrollera för den ursprungliga nivån. Placera en nivå i centrum av den plattform och kontrollera om plattformen är nivå. Om den behöver justering, skruva eller skruva en av fötterna på botten av tabellen benen att justera tabellen position. När allt är klart plats nivån i andra områden för att se till att plattformen har kritiserats som nära som möjligt.Placera bitar av skiffer på plattformen. De bör ha märkts med krita så att du kan lägga tillbaka dem i samma position de var ursprungligen i. Som de är placerade på plattformen, Använd nivå för att kontrollera var och en för nivå individuellt. Om man inte är helt nivå, använda trä shims du hade sparat och knacka lätt på dem under skiffer med en träklubba. Ta en ny mätning efter varje shims tills skiffer är nivå, sedan gå vidare till nästa slat plattan på biljardbordet mynt slot.Placera tvärbalk och kände mig tillbaka på bordet. Använda krita märkning du gjort på filten för att rada upp hörnen till korrekt tabell position. Byt ut filten helt om gammal en bärs överdrivet, men det är inget fel med återanvända samma filt om det är fortfarande i gott skick. Kontrollera tätheten på bultarna håller tvärbalk när du har lagt filten.Kontrollera nivån på bordet. Placera din nivå på olika punkter över bordsytan. Alla områden bör vara perfekt nivå som föregående steg följdes, men det skadar aldrig för att göra en sista kontroll. Att vara nivå är den viktigaste delen av att kunna spela precision. Om tabellen inte visas nivå vid målgång, ta bort filt och side rälsen så att du kan omarbeta skiffer plattor. Annars, om allt checkar ut, du är redo att sätta bollarna och coin box tillbaka in mynt slot biljardbordet.