mynewspapers.net

Hur man flyger RC flygplan steg för steg

Hur man flyger RC flygplan steg för steg


Flyger radiostyrda flygplan är verkligen en fantastisk upplevelse, RC flygplan är dock inte enkel att styra ordentligt, speciellt om du inte är erfaren i flyger dem. Brist på kunskap om hur man flyga dessa typer av flygplan kan orsaka många krascher som inte bara skadar flygplanets men som i extrema fall också riskerar liv och lem. Lära sig att styra RC flygplan kommer att förhindra tragiska olyckor och kommer att ta bort dina bekymmer så att du flyger på hög höjd!

Instruktioner

• Bekanta dig med de olika fungerande delarna av RC flygplan och kontrollera om alla delar är i gott skick. Om du är redo för start, peka din radiostyrda plan i den riktning du önskar att flyga och ge din full motoreffekt. När det börjar att få ljus på hjul, rita hiss pinnen fram och låta näsan ascend. Oerfarna piloter kan ha svårt att manipulera low-wing och mitten av wing flygplan, där vikten av flygplanet sitter ovanpå vingar; Om du vill upptäcka några trick i flying, är dock ett biplan lämpligaste.

• På den bakre delen av planet är skevroder att kontrollera rulle. När du redan flyger, kommer att du behöva lyfta planet till vänster eller höger för att upprätthålla nivån flygning. Om du vill rulla till vänster, måste du sätta vänster skevningsroder upp och höger skevroder nedåt. Likaså om du behöver rulla till höger, göra du tvärtom. Om du vill rulla till höger, flytta "rätt pinne" till höger för att höja den höger skevroder medan samtidigt den vänster skevningsroder sänker. "Rätt pinne" till vänster för att höja den vänster skevroder och flygplanet kommer att rulla åt vänster. Kom ihåg att skevroder kontroll sitter omvänt med skevroder själv.

• Pekar näsan av flygplanet upp om du vill öka din höjd. Att göra detta, helt enkelt dra den "rätt pinnen" tillbaka. Driva den "rätt pinnen" för att göra planet flytta nedåt.

• Ligger i slutet av planet på svansen (eller vertikala stabilisatorn) är rodret. Det påverkar höger och vänster rörelsen av planet. Flytta rodret till vänster och planet kommer att vända sig till vänster. Men flytta rodret till höger om du vill att planet till sväng höger. Du ändrar rörelsen av rodret "vänster-stick" kontroller. kvar att gå till vänster och höger till vända på planet till höger.

• Inte alla flygplan har en hiss eller roder, utan istället använda differential dragkraft och användning av två motorer för att styra riktningen på planet. Upp, måste du ha båda motorerna producera mer makt. Om du vill sänka din höjd, sakta du ner båda motorerna. Roterande vänster eller höger kräver öka motoreffekten på motorn på den motsatta din tur sidan. Om ditt plan använder differentiell dragkraft, skulle du oftast kontrollera det genom att vrida "vänster spak" att styra vänster motor, och den "rätt pinnen" att styra den rätt motorn. Vrida pinnen på detta sätt skulle styra ökar eller minska kraften till motorer.

• Kontrollera att du har planet på säker höjd när du vill landa. Börja bromsa planet att ha en lyckad landning. Använda rodret för att hålla flygplanet i en rak linje. Använda motor kraften för att styra härkomst. När flygplanet närmar sig marken, minska motoreffekt och flytta upp i hissen till långsam planets fart tills planet har landat helt.