mynewspapers.net

Hur man fixar vinyl golv sömmar

Hur man fixar vinyl golv sömmar


Plastgolv är hållbara och utformade för att hålla dess utseende i årtionden. Även om produkten kan pågå i flera år, uppstå många husägare problem med vinylgolv på grund av felaktig installation behandling av sömmar. Om en söm inte är förseglade efter installationen, tenderar så småningom kanterna att separera och krypa. Om din vinyl golv söm börjar separera, fixa det innan någon klack fångster på separation och tårar vinyl bortom reparation.

Instruktioner

• Värm området där reparation krävs, använder en hårtork hölls på en 45-graders vinkel 2 inches från golvet.

• Lyft kanten av varje sida av sömmen, med en spackel att försiktigt dra sidorna isär. Vakuum exponerade undergolvet, använda en skreva bifogad att ta bort alla partiklar av smuts och grus under vinyl.

• Gälla utsatta undergolvet, med en spackel för att smutskasta ett jämnt lager lim under vinyl golv limmet.

• Byt ut drog tillbaka vinyl till den avsedda platsen. om vinyl visas alltför stel för att ligga platt återanvänder värme för att mjuka upp materialet innan du byter.

• Rulla sömmen, använda en vinyl golv söm rulle att trycka på båda kanterna tätt samman. Skrapa bort överflödigt häftmassa som kan ha sipprade till ytan under valsningsprocessen.

• Täck skarven med en bit cling film eller vaxat papper. Placera en 2-gånger-4 styrelse ovanpå cling film. Tynger den 2-gånger-4 med ett tungt föremål eller föremål. lämna på plats för härdning gången självhäftande tillverkaren rekommenderar.