mynewspapers.net

Hur man fixar Thinkpad AC Adapter

Hur man fixar Thinkpad AC Adapter


Dator laptop AC adaptrar upprätthålla en hel del slitage mobila Pågrund av bärbara datorer och tafatt uppställningar där strömsladden kan behöva vara strödda över en gångväg eller hålla full väg av nätadaptern, så småningom orsakar skada på nätsladden. Reparera skador på en Thinkpad nätadaptern och reservdelar på bekostnad av att köpa en nya AC adapter genom att bifoga en ersättning tre stift plug till nätsladden.

Instruktioner

• Ta bort den gamla kontakten ur nätadaptern ungefär 3 inches från slutet av kontakten med en tråd fräs. Verktyget en tråd-strippa bort en 3-tums delen av plast jackan från slutet av sladden så att ändarna på de tre kablarna inuti sladden är tillgängliga.

• Ta bort en 1-tums delen av plast jackan från var och en av tre kabeländarna att exponera ren metall i varje tråd. Lossa och skruvarna på att ersätta tre stift ansluter och tar bort höljet för att exponera baksidan av tre stift kontakten. Skjut AC nätkabel genom att ersätta Anslut bostäder.

• Använd en skruvmejsel för att lossa skruvarna på varje stift finns på baksidan ersättning kontakten. Placera den vita kabeln i silver terminalen och säkra med skruven. Placera den svarta kabeln på guld terminalen och säkra med skruven. Placera den gröna ledningen på gröna terminalen och säkra med skruven.

• Position att ersätta Anslut bostäder över kabel och tråd bara fäst. Justera skruvhålen på bostäder med skruvhålen på kontakten. Inrätta bostäder skruvarna på bostäder och dra åt.