mynewspapers.net

Hur man fixar små revor på skinnsoffor

Hur man fixar små revor på skinnsoffor


Skinnsoffor är populära för sina smidig och elegant utseende, och kan lägga till en mängd olika touch och personlighet i din levande rum eller familjrum. Bland de problem som kan plåga din skinnsoffa är små revor och tårar som kan krypa in i sömmarna eller kuddar. Dessa revor bör åtgärdas omedelbart och fast så snart som de visas. Det finns en viss lagning process som används oftast på dessa revor och är effektivt säkerställer att utseendet är fortfarande smidig och färdiga.

Instruktioner

• Rengör rip med en Slipkloss. Var noga med att bära ner båda kanterna av rip till en slät yta.

• Skrubba med en mild lösningsmedel för att ta bort smuts eller oljor och göra ytan så smidigt som möjligt.

• Massera in en läder lim substans om det är en mindre reva och låt det torka tills det tätar. Du kan köpa detta lim från Möbelbutiker eller med läder reparationssatser. Den är gjord av ett ämne som är kompatibel med läder ytor, och fastnar inte oavsiktligt. Använd en mjuk pad för att gnugga limmet på och över scratch. Var noga med att täcka längden av scratch och försiktigt gnugga limmet tills den är slät mot ytan. Torka bort all yta lim när du är klar. Limmet bör förbli endast mellan undersökningsperioden.

• Skär en bit av liknande läder bara större än ytan och placera det under undersökningsperioden för större ytor.

• Använd samma gnugga metoden att limma båda sidor till toppen av den på undersidan bit. Använd din Slipkloss för att jämna ut skillnader efter pjäsen har torkat.