mynewspapers.net

Hur man fixar Peeling tak färg

Hur man fixar Peeling tak färg


Peeling paint är inte bara ointressant, men det kan vara ett tecken på större problem, till exempel en vatten läcka eller mögel eller mögel tillväxt. Om du har peeling tak färg, är det bästa sättet att hantera det att fixa det så snart som möjligt. Annars, peeling färg får utsträckas till hela taket. Lyckligtvis är det inte alltför svårt att fixa peeling tak färg. Följ stegen nedan för att ta reda på hur du kan åtgärda problemet.

Instruktioner

Hur man fixar Peeling tak färg

• Förbereda området. Fastställa presenning över golvet och flytta möbler ur vägen. Annars, du kommer att sluta med fläckar av färg över allt. Ange din stege under området peeling. Kontrollera att du har ett eluttag i närheten för sander.

• Förbered dig. Sätta på glasögon. Du vill inte få peeling paint i dina ögon. Överväga bär Långärmat och handskar samt att skydda huden.

• Klättra på stegen. Använda en färg skrapa, skrapa så mycket av peeling färg bort som du kan. Om du slutar med stora divots, använda spackel och spackel för att fylla i ojämn områden.

• Slipa kanterna. Använd sander för att se till att alla ojämna kanter (från spackle eller där peeling färg togs bort) jämnas.

• Måla området till matchar resten av taket. Om du är osäker har rätt färg, ta en av peeling bitar av färg till din lokala hårdvara eller HANDELSTRÄDGÅRDEN och de matchar färg färg.